Kategoriler
Koronavirüs

Sergen Yalçın rutin kontroller sırasında koronavirüs teşhisi aldı

Sergen Yalçın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin ardından pozitif sonuç aldı. Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Yalçın, koronavirüse yakalanan isimlerden birisi oldu. Beşiktaş JK Sağlık Kurulu Koordinatörü Dr. Tekin Kerem Ülkü tarafından yapılan açıklamada, rutin yapılan test kontrollerinde Sergen Yalçın’ın pozitif olduğu ortaya çıktı.

Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Kulübünün Teknik Direktörlüğünü yapan Yalçın, Dr. Tekin Kerem Ülkü’nün açıklamalarına göre Covid-19 testinde pozitif değerle karşılaşmıştır. Ülkü, futbol takımının Süper Lig’in 1.haftasında Trabzonspor ile oynayacakları müsabaka öncesinde rutin kontrolden geçtiğini bildiriyor. Bu sırada Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın test sonucu pozitif değerde görüldü. Yapılan klinik değerlendirmesinin ardından herhangi bir bulguya rastlanmazken, gerekli izolasyon ve takip sürecinin Sağlık Bakanlığı protokolleri çerçevesinde başlatıldığı bilgisi verildi.

Açıklamanın Twitter’da Beşiktaş’ın resmi hesabı olan Beşiktaş JK tarafından yayımlandığı görülürken, geçmiş olsun mesajları hem resmi hem de taraftar sayfalarına yağmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler, hastalığı açıklanan Teknik Direktöre “geçmiş olsun” dileklerinde bulunarak, mesaj yoluyla desteklerini ilettiler.

Federasyon internet sayfasında mesaj yayımladı

Federasyonun resmi web sayfasında yayımladığı mesajda, Covid-19 testi sonucunda pozitif değer yakalayan Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dilekleri iletiliyor. Bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettikleri Yalçın, Fenerbahçe ve Galatasaray Kulübü’nden de destek gördü.

Fenerbahçe Kulübü, Yalçın’ın Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve sağlığına kavuşma temennisinde bulundukları gözlemlenmiştir. Mesajın aynısı Galatasaray Kulübü tarafından da yayımlandı.

Destek verenlerin sayısında artış yaşanıyor

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Hes Kablo Kayserispor, Sivasspor’da büyük takımların ardından geçmiş olsun mesajlarını ilettiler. Ardından MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Göztepe, Gaziantep FK, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Delizlispor ve Yeni Malatyaspor kulüpleri de geçmiş olsun dileklerini yayımlayan diğer kulüplerden oldu.