Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Sevilla City Tekirdağ villaları satışta

Sevilla City Tekirdağ’da bulunan bir projedir. Tamamı villalardan oluşan projede tekli ve ikiz çok sayıda villa bulunmaktadır. Proje Çak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede satışlar başlamış durumda. Satışta olan villaların büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Sevilla City toplam 12 bin 350 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Projede toplam 64 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunlardan 32 adedi tekli villadır. Diğer kalanları ise 16 adet ikiz villadan oluşmaktadır. Villalar üç katlı olarak tasarlanmaktadır. Her villada 4 adet oda vardır. Bu odaların içlerinde ayrıca banyoları bulunmaktadır. Banyolarda duş kabinleri mevcuttur. Ebeveyn odasında ayrıca özel bir alanda giyinme odası bulunmaktadır. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set ve özel tasarımlı dayanıklı mutfak dolapları bulunmaktadır. Konutların hepsinde balkon vardır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Konutlarda hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Su kesintilerine karşı su deposu ve hidrofor bulunmaktadır.

Sevilla City projesinde araç park etmek için açık otopark alanı vardır. Bu alan proje alanı içinde villaların yanlarında bulunmaktadır. Proje alanında villalardan kalan kısımlar yeşil çimler ile bezenmektedir. Bu yeşil çim alanların arasında hem insanların hem araçların geçebileceği kadar yol yapılması planlanmaktadır. Villalara ait bahçe alanlarında dinlenmek ve eğlenmek için aktiviteler yapılabilir.

Sevilla City villalarının satışları

Proje denize yürüme mesafesindedir. İhtiyaçları karşılamak için markete 200 metre uzaklıktadır. Sağlık için hastaneye ise 5 kilometre mesafededir. Villalar şu anda inşaat aşamasındadır. Satışta olan villaların 2023 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Sevilla City projesindeki konutlar şu anda 2 milyon 200 bin ile 3 milyon 500 bin arasında değişen fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları tiplerine göre değişmektedir. Zaman içinde de bu fiyatlarda değişiklik olmaktadır. İlgilenenler için villaların güncel fiyatları firmadan öğrenilebilir. Bunun için 0 (530) 387 59 63 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje ve villalar hakkında merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız