Kategoriler
Proje Haberleri

Seyhan Park Residence satışları devam ediyor

Seyhan Park Residence projesi lüks detaylarla harmanlanan yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eskidji İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 12.000 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve toplam 130 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eskidji İnşaat imzası taşıyan projede 3 blok ve toplam 130 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 157 metrekare ile 161 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü 176 ile 178 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü 244 ile 263 metrekare arasında değişmektedir. Zemin etüdü ve yapı denetimleri yapılan binalar, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Site girişinde lobi ve resepsiyon yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin 10.000 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası, fitness salonu, sosyal tesisler ile çocuklar oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca bloklarda asansör, yük asansörü, yangın merdiveni, hidrofor, su deposu ve jeneratör sistemi bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgazlı merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Soğutma sistemi olarak ise klima altyapısı yer almaktadır. Lüks detaylara sahip projede ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve 24 saat merkezi sıcak su imkanı sunulmaktadır. Bununla birlikte merkezi kablolu televizyon, uydu tv, ADSL/VDSL ve telefon hattı altyapısı da hazır bulunmaktadır.

Seyhan Park Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Adana’nın Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bölgenin gelişen bir konumda yükselen proje mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada yer almaktadır. Adana Çevre Yolu, Yeni Adliye Sarayı ve Optimum AVM’ye 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca şehir merkezi ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 8 dakika uzaklıktadır. Şakirpaşa Havalimanı’na ise 20 dakika mesafede yer almaktadır.

Seyhan Park Residence projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte konut tipine ve büyüklüğüne göre fiyatta farklılık mevcuttur.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 535 510 39 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…