Kategoriler
Projeler

Sidelya Plus Bademli

Sidelya Plus Bademli, Bursa’nın Mudanya ilçesinde inşa edilmektedir. 8 dönüm arazi üzerinde yer alan proje Kıratlı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Firmanın tamamlanan Sidelya Garden projelerine gösterilen ilginin bu projeye de gösterilmesi beklenmektedir. Yapım aşaması devam eden villa projesi hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Projede yer alan villa tipleri ve özellikleri

Sidelya Plus Bademli projesi 2 farklı tipte 10 adet villadan oluşmaktadır. Tip A olarak isimlendirilen villaların net kullanım alanı 440 metrekaredir. Zemin katta üç araçlık otopark bulunmaktadır. Otoparka ek olarak salon, mutfak, antre, 2 adet oda ve banyo da yer almaktadır. Villanın birinci katında ise ebeveyn odası, ebeveyn banyosu, ortak banyo ve 3 adet oda yer almaktadır. Ebeveyn yatak odasında özel alan olarak giyinme odası de ayrılması planlanmaktadır. Tip B olarak isimlendirilen ikinci villaların net kullanım alanı 377 metrekaredir. Zemin katta üç araçlık otopark, salon, mutfak, antre, banyo ve 3 adet oda yer almaktadır. Birinci katta ise ebeveyn odası, ebeveyn banyosu, ortak banyo ve 3 adet oda bulunmaktadır. Ayrıca her villa için ısıtmalı havuz tasarlanmaktadır. Isınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Bunlara ek olarak elektrik ve su kesintisinden konutların etkilenmemesi için ortak jeneratör ile su deposu yapılması planmaktadır.

Proje ortak kullanım alanları bakımı kolay bitki, çiçek ve ağaçlar ile yemyeşil bir görünüme ulaştırılacak. Yürüyüş ve sürüş yollarında ise parke taşı kullanılması planlanmaktadır.

Sidelya Plus Bademli sosyal tesis planları

Proje kapsamında sosyal tesis yapılanması için özel alan ayrılmaktadır. Bu özel alana villa sahiplerinin taleplerine göre kafeterya, spor salonu, yüzme havuzu, çocuk parkı veya açık otopark uygulaması yapılacaktır. Ortak kullanım alanlarında aydınlatma ve güvenlik sistemleri hazır bulunacaktır. Site içi güvenliğinde güvenlik kameraları, izleme monitörü ve kamera kayıt cihazları kullanılmaktadır. Bu sistemler yaşam başladığında 7/24 çalışır vaziyette olacaktır. Ayrıca site girişinde güvenlik noktası yer almaktadır. Burada açılır-kapanır ya da sürgülü kapı/bariyer ile kontrollü geçiş yapılması planlanmaktadır.

Sidelya Plus Bademli villaları hakkında daha detaylı bilgi almak için 0224 441 04 96 irtibat telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer yeni projeler için tıklayınız