Kategoriler
Proje Haberleri

Silivri Nisa Evleri satışa sunuldu

Silivri Nisa Evleri konut projesi 600 metrekarelik yeşil alanı ve mimari yapısı ile dikkat çekmektedir. İstanbul’un Silivri İlçesinde yükselen proje Yıldırımlar Konut firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Silivri İlçesi, Yeni Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 2+1 ve 3+1 tip, dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Silivri Nisa Evleri projesi 2 konut bloğundan oluşmaktadır. Proje kapsamında 12 adet 2+1 ve 21 adet 3+1 daire yer almaktadır. Yatırım değeri yüksek bir konumda yükselen proje sahip olduğu sosyal donatılar ile de dikkat çekmektedir.

Proje kapsamındaki daire içleri ankastre mutfak, görüntülü diafon, parke zemin gibi donatılara sahiptir. Site içerisinde 600 metrekarelik yeşil alan, çocuk oyun parkı, kapalı otopark, oturma alanları ve kamelya gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda tıbbi bitki bahçesi ile de sizlere sakin, emniyetli, huzurlu bir yaşam sunulmaktadır. Toplam 33 dairenin yer aldığı konut projesinde 2+1 tip daireler brüt 108 metrekare alana sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 112 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Silivri Nisa Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Silivri Nisa Evleri konut projesi, Silivri İlçesinin Yeni Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda hastane, market, park, spor salonu, okul gibi noktalara da yakın mesafede konumlandırılmıştır. Bunun dışında dolmuş, minibüs gibi ulaşım araçlarına da yürünme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 108 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 615 bin TL ile 650 bin TL arasında değişmektedir.

112 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 715 bin TL ile 775 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 718 87 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…