Kategoriler
Proje Haberleri

Simav 2. Etap lansman fiyatlarıyla satışta

Simav 2. Etap projesi modern yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kütahya’nın Simav İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Koyuncuoğlu Şirketler Topluluğu güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Site içerisinde katta 5 daire olmak üzere farklı tipte toplam 25 adet daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde katta 5 daire olmak üzere farklı tipte toplam 25 adet daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 126 metrekaredir. Ayrıca söz konusu 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 102 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar jeotermal enerji ile ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Simav 2. Etap konumu hakkında

Proje, Kütahya’nın Simav İlçesi 4 Eylül Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Simav 2. Etap fiyatları ne kadardır?

Simav 2. Etap projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 880.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 354 55 55 veya 0 (531) 336 14 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…