Kategoriler
Proje Haberleri

Şimşek Modern Bergama konutları takasa ve krediye uygun olarak satışta

Şimşek Modern Bergama projesi, bu konutlara adını vermiş olan Şimşek İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Daire seçenekleri arasında 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daireler bulunan proje, İzmir’in en başarılı konut projelerindendir. Bununla birlikte 1 + 1 ve 2 + 1 daireler tek banyolu, 3 + 1 daireler ise çift banyoludur. Dairelerin internet altyapısı, ısı ve ses yalıtımları, spot aydınlatmaları ve çelik kapısı mevcuttur. Ayrıca ankastre fırın, set üstü ocak, hilton dolaplar ve laminant zemin de bulunmaktadır.

Güvenlik kamerası ile sürekli izlenen site alanında açık otopark, çok sayıda kamelya ve peyzaj alanı vardır. Deprem yönetmeliklerine tam uygun olarak inşa edilen bu binalar, konumları dolayısıyla yüksek kira getirisine sahiptir. Bergama ilçesinin en güzel bölgelerinden birinde olan Şimşek Modern Bergama konutları ilçe merkezine çok yakındır.

Proje alanı nerededir?

İzmir Bergama satılık daire seçenekleri oldukça fazladır. Fakat bu proje kadar iyi bir konuma sahip olanların sayısı düşüktür. Dumlupınar Caddesi’ne bağlanan 21. Sokak üzerindeki site alanı, ilçenin en sakin bölgelerinden birindedir. Bunun dışında, pek çok okul ve market şubesi de konutlara yakın olmaktadır. Örneğin Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi sadece 5 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokulu, Ulubatlı Hasan İlkokulu ve Özel Bilge Çocuk Anaokulu da oldukça yakındadır. İlçenin en işlek ulaşım kanallarından olan Adnan Menderes Bulvarı’na ise en fazla 10 – 15 dakikada ulaşılabilir.

Şimşek Modern Bergama satılık daire fiyatları ne kadardır?

Konumu ve yapı özellikleri iyi seviyede olan Şimşek Modern Bergama projesi şu fiyat aralıklarına sahiptir:

  1. 1 + 1 Odalı daireler:
  • Brüt 55 metrekare – 240.000 TL
  1. 2 + 1 Odalı daireler:
  • Brüt 80 metrekare: 350.000 TL
  1. 3 + 1 Odalı daireler:
  • Brüt 95 metrekare: 390.000 TL
  • Brüt 115 metrekare: 450.000 TL

Satılık daireler hakkında detaylı bilgi almak için 0532 557 42 04 numarasını arayabilirsiniz.