Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Sinpaş Boulevard Finans Şehir ön satışta

Sinpaş Boulevard Finans Şehir projesi İstanbul İli, Anadolu Yakası, Çakmak Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Sinpaş GYO firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu konut projesi Sinpaş Finans Şehir projesinin bir etabı olarak inşa edilmektedir. Proje teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 6 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. 6 bin metrekarelik yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde ise 2 adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 134 adet daireye yer verilmektedir. Proje toplam 13 bin 500 metrekare inşaat alanına sahiptir. İstanbul konut projesinde 1+1 tip daireler ve 2+1 tip daireler yer almaktadır.

Söz konusu projede konut blokları 6 ve 13 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.  Konut projesindeki dairelerden 1+1 olanların büyüklükleri 62 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir.

1 milyon 700 bin TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunulmuştur. İstanbul Finans Merkezi’ne yakın olan konut projesine özel 1.700.000 TL peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca firma bünyesinde 24 ay vade imkanı bulunmaktadır. Peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu kampanya için son gün ise 31 Aralık 2023 tarihi olarak belirlenmiştir.

Teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinin 2025 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesinde 134 adet dairenin dışında ayrıca 11 adet ticari üniteye de yer verilmektedir.

Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede yer almaktadır?

İstanbul Finans Merkezi’ne yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca bir çok eğitim kurumu, alışveriş merkezleri ve kurumlara yakın konumdadır. Konut projesi Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak Ümraniye / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Projeye dair daha detaylı bilgi almak için 444 1974 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version