Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi ön talep topluyor

İlk fiyatlarla ön talep fırsatı sunulan Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi projesi Sinpaş firması tarafından hayata geçirilecek. Ön talep toplamaya başlanan proje İstanbul Anadolu yakası, Ümraniye İlçesi, Çakmak Mahallesi’nde bulunuyor. Proje ile ilgili web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başlandı.

Proje özellikleri neler?

İstanbul Finans Merkezi’nin karşısında yer alan projede yer alan konut bloklarının en fazla 14 katlı olacak şekilde projelendirilmesi bekleniyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam dört farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sinpaş Koru Aura projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark gibi bir çok alanın yer alması bekleniyor.

Yeni normale özel tasarlanan ilk örnek yaşam projesi sloganı ile satışa sunulan projede  yer alan dairelerin büyüklükleri ise henüz belli değil. Projede ayrıca teslim tarihi, daire fiyatları, ödeme planı bilgiler de belli olmadı.

Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi nerede yer alıyor?

İstanbul Finans Merkezi’nin hemen karşısında yer alan proje konut projesi Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Ümraniye / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje Künyesi

Proje adresi: Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Ümraniye / İstanbul
Daire tipleri : 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
Daire büyüklükleri : –
Proje sahibi: Sinpaş
Teslim tarihi: –
Tel: 444 19 74

Diğer proje haberleri için tıklayınız…