Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de yükseliyor

Sinpaş, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesinde, metronun hemen yakınında yer alan alan üzerinde Metrolife Sancaktepe projesini hayata geçiriyor.

Ulaşımın kolay olması ile dikkat çekmesi planlanan Metronun Metrolife Evleri projesinde teraslı, bahçeli evleri ve çok farklı sosyal alanları sayesinde konforlu bir hayat sunuyor.

Sancaktepe’nin en merkezinde yer alan Sinpaş Metrolife projesi çarşısı, geniş peyzaj alanları ve özel mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar’a 27 dakika, Zincirlikuyu’ya 45 dakikada mesafede yer alan Metrolife Sancaktepe projesinde 14 bin metrekare büyüklüğe sahip çarşı alanı yer alıyor.

Sinpaş Metrolife projesi içerisinde bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, park alanı, çarşı alanı, meydanı, meydan parkı, korupark gibi alanlar yer alıyor. Projede firma bünyesinde çok cazip ödeme seçenekleri de sunuyor.

59 metrekare ile 207 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki dairelerin yer aldığı Sinpaş Metrolife projesi daire fiyatları ise 366 bin TL’den başlıyor.

Tel: 444 1 440