Kategoriler
Proje Haberleri

Site Akbal Evleri krediye uygun satışlar başladı

Site Akbal Evleri projesi prestijli bir konumda sosyal tesisler ve yeşillikler içinde ultra lüks yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Zonguldak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akbal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 125 adet lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler normal ve bahçe katı olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akbal İnşaat güvencesi ile site içerisinde yükselen projede 125 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler normal ve bahçe katı olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 1.200 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 1.200 metrekarelik yeşil alan ile 2.200 metrekarelik sosyal tesis yer almaktadır. Üstelik bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde özel üretim mutfak dolapları ve modern tezgahı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra modern banyo dolabı yer almaktadır. Temperli renkli cam ve renkli alüminyumdan balkon korkulukları mevcuttur.

Site Akbal Evleri konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Merkez İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çok değerli bir lokasyonda yükselen proje tüm ihtiyaçlara karşılık veren bir konumda yer almaktadır. Çevresinde kapalı spor salonu, Atatürk Devlet Hastanesi, ve eğitim kurumları mevcuttur. Bununla birlikte alışveriş merkezi ve zincir marketlere çok yakın bir konumda yer almaktadır.

Site Akbal Evleri fiyatları ne kadar?

Site Akbal Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 130 ile 135 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (372) 253 28 28 veya 0 (541) 254 08 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…