Kategoriler
Proje Haberleri

Sönmez Konakları Sapanca satışa sunuldu

Sönmez Konakları Sapanca konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Sapanca İlçesinde yükselen proje Efendioğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Sapanca İlçesi Çayiçi Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Sönmez Konakları Sapanca kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.

3 bloğundan meydana gelen site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğayla iç içe yer alan projede açık yüzme havuzu, müstakil havuz, kapıcı gibi donanımlara yer verilmektedir. Proje kapsamında ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. Sakarya konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 125 metrekarelik alana sahiptirler.

Sönmez Konakları Sapanca konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Sapanca Çayiçi Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda sağlık kurumları, eğitim kurumları, park, alışveriş merkezi, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 125 metrekare alana sahip 3+1 daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 432 26 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…