Kategoriler
Proje Haberleri

Starlife Silivri yüzde 25 peşinatlı satışları devam ediyor

Starlife Silivri konforlu bir yaşam olanağı sağlayan mimarisi ile lüks villa projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Say Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 80 dönüm arazi üzerinde 90 adet villa bulunmaktadır. Villalar 6 artı 1 konut tipinde olmak üzere 3 farklı villa yapısına sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Say Yapı tarafından geliştirilen proje 80 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir. Oldukça geniş site içerisinde 90 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 6 artı 1 konut tipinde olmak üzere 3 farklı villa yapısına sahiptir. Büyüklükleri ise 600 metrekare ile 1350 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik projede 440, 350 ve 300 metrekare alana sahip olan villalar mevcuttur. Bu villalar ise A, B ve C tipi olarak isimlendirilmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için özel otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; spor alanları, 420 metrekare yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, fitness alanı, spa alanı, çocuklara özel oyun alanları, Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Starlife Silivri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Atatürk havalimanına 40 dakika mesafede yer almaktadır. Silivri’ye 2 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca Silivri sahile ise 5 dakika mesafededir. Bununla birlikte İstanbul’un en yaygın ulaşım ağlarından biri olan metrobüs’ün Tüyap durağına olan yakınlığı konumdadır. Maxi Alışveriş ve Yaşam Merkezi 100 metre mesafede yer almaktadır.

Starlife Silivri fiyatları ne kadar?

Starlife Silivri projesinde yüzde 25 peşinat ve banka kredisi kullanma imkânı ula ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 konut tipindeki villaların fiyatı 8.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 534 894 10 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…