Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Tahincioğlu projelerinde Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli kampanyası

Emlak Konut güvencesi ile Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen tüm ofis, konut ve ticari ünitelerde geçerli yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya Hayallerin Ötesinde Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli sloganı ile başlatıldı. Kampanyaya satışları devam eden üç proje dahil oldu.

Hayallerin Ötesinde Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli kampanyasına Nidapark Küçükyalı,  Nidapark İstinye ve  Nidapark Ayyıldız projeleri dahil oldu. Nidapark Küçükyalı projesinin etaplarından biri olan Nidapark Küçükyalı Büyükada etabı da kampanyaya dahil oldu. Kampanya kapsamında banka kredisi yok, vade farkı yok, dosya masrafı yok, hayat sigortası yok.

Kampanyaya üç proje dahil oldu

Nidapark Küçükyalı projesi Nidapark Küçükyalı Büyükada, Nidapark Küçükyalı Kınalı, Nidapark Küçükyalı Burgaz, Nidapark Küçükyalı Heybeli, Nidapark Küçükyalı Sedef, Nidapark Küçükyalı Mahalle etaplarından oluşuyor. İstanbul Küçükyalı’da Evrenkol Mimarlık tarafından tasarlanan projede yatay mimaride 1+1 tip dairelerden 4+1 tip dairelere kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. ile hasılat paylaşımı modeli ile hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi İstanbul, İstinye’de yer alıyor. KY Mimarlık ve Loft Mimarlık tarafından tasarlanan projenin toplam inşaat alanı 292 bin metrekare, satılabilir alan ise 292 bin metrekare olarak projelendirildi. Yüzme havuzundan elektrikli araç şarj istasyonuna kadar bir çok ortak alanın yer aldığı projenin 2020 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane’de hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesinde 95 adet daire ve 10 adet ticari ünite yer alıyor. Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan projede 1+1, 2+1, 2.5+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri bulunuyor. 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile satışa sunulan Nidapark Ayyıldız projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

60 ay vade sıfır faiz fırsatı

Kampanya kapsamında banka kredisi yok, dosya masrafı yok, hayat sigortası yok. Ayrıca taksit ödemlerine ise 2. yılda başlanıyor. Kampanya projelerde yer alan ofis, konut ve ticari üniteler için geçerli.

Kampanyada ister yüzde 15 peşinat ödemesi yapıp, kalan tutarı ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yapabiliyorsunuz. Yada yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise yüzde 0.79 faiz oranı ve 120 ay vade ile ödeme yaparak konut, ofis veya ticari ünite sahibi olabiliyorsunuz.

444 4 846