Kategoriler
Proje Haberleri

Taştan Doğa Villaları satışları başladı

Taştan Doğa Villaları projesi ferah bir nefes aldıracak doğa yaşamı sunmaktadır. Projenin konumu Edirne’nin Havsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Taştan Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Yaklaşık 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde müstakil villalar yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Taştan Yapı firması güvencesi ile geliştirilen proje ortalama 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 185 metrekare olmaktadır. Bununla birlikte villaların alt katı 90 metrekare, üst katı ise 95 metrekare büyüklüğe sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların zemin katında salon, mutfak, yatak odası, banyo, teras ve antre yer almaktadır. Üst katında ise ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo, balkon ve hol yer almaktadır.

Taştan Doğa Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Edirne’nin Havsa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe ferah ve temiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Taştan Doğa Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 müstakil villaların fiyatı 1.799.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu fiyatlar kısa bir süre için geçerlidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 779 20 70 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…