Kategoriler
Proje Haberleri

Tekar Mavi projesinde yaşam başladı

Tekar Mavi konut projesinin iskanı alınmış ve yaşam başlamıştır. Projenin konumu Adana’nın Seyhan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Adiva Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.250 metrekarelik alan üzerinde toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Adiva Yapı güvencesi ile yükselen projede toplam 56 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanlarına, barbekü alanları ve peyzajlı sohbet ortamları bulunmaktadır. Ayrıca site özellikleri olarak girişlerde lobi, iç bahçeler ve ortak kullanım toplantı odaları mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Tekar Mavi konumu hakkında

Proje, Adana’nın Seyhan İlçesi Tellidere mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde inşa edilmektedir. Konumu itibari ile yürüyüş parkurlarına, marketlere, park alanlarına, spor alanlarına yakın mesafededir. Aynı zamanda minibüs, otobüs ve metro hatlarına ulaşımı kolaydır.

Tekar Mavi fiyatları ne kadar?

Tekar Mavi projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.750.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 322 248 12 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…