Kategoriler
Proje Haberleri

Tema İstanbul 2 ön satışları başladı

Küçükçekmece konut projesi Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Kantur Akdaş Adi iş ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Tema İstanbul 2 projesinde yer alan daireler için ön satışlar başlamış durumdadır. Konut projesi ile ilgili ise basın toplantısında projenin detayları açıklanmıştır.

Proje tanıtımı 15 Aralık’da yapıldı

Konut projesi İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Atakent Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Küçükçekmece, Atakent bölgesinde bulunan arsa alanı üzerinde, ayrıca Tema İstanbul projesinin yanında inşa edilecektir. Ön satışların başladığı projenin tanıtım toplantısı ise 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Tanıtım toplantısında projenin detayları beli olacaktır. Basın toplantısında Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve Kantur&Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur’un yer almıştır.

Tema İstanbul konut projesinin ikinci etabı olarak hayata geçirilen konut projesi 1 milyon 500 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçilecektir. Büyükçekmece konut projesinde 2.280 adet daire yer almaktadır. 2.280 konutun dışında ayrıca projede 70 adet villa yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde konut ve villa fiyatları, konut ve villa büyüklükleri belli değildir.

Tema İstanbul 2 özellikleri neler?

Küçükçekmece konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tip daireler yer almaktadır. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca villaların da yer alması beklenmektedir. Söz konusu konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun durumdadır. Atakent konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti gibi özellikler yer alacaktır. Daire sahipleri otomobillerini park edebilmeleri için otopark alanı da proje içerisinde yer alacaktır. Ayrıca bunların dışında konut projesi içerisinde daha pek çok sosyal alan da yer alacaktır.

Tema İstanbul 2 projesinin 2023 yılının ikinci yarısında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Tema World eğlence parkının ise 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca firma bünyesinde ve banka kredili olarak ödeme seçenekleri projede yer almaktadır.

Ön satış avantajlarından yaralanmak için ön talep formunu doldurmak veya satış ofisine gitmek yeterli olacaktır. Bu işlemi konut projesinin web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 970 00 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Tema İstanbul 2 reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Tema İstanbul 2 ön satışları başladı” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.