Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Country Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadar?

Tepe Country Çerkezköy satılık daire fiyatları, çeşitli gelir düzeylerine uygun seçeneklere sahiptir. Adler Grup’a ait olan bu projedeki daire türleri ise 3 + 2, 3 + 1 ve 2 + 1’dir. Projedeki 92 konut, yüzölçümü 4.095 m2 olan bir arsada yükselmektedir. Ayrıca bu proje, penthouse daire seçeneği sunması ile dikkat çeken bir projedir. Dolayısıyla “Penthouse nedir?” sorusu da cevaplanmalıdır. Penthouse daireler, binaların çatı katında yer alan ve diğer konutlara göre daha lüks özellikleri bulunan konutlardır. Ayrıca güzel manzaralı olan bu daireler, diğer dairelerden daha yüksek fiyatlarla satışa sunulabilmektedir.

Proje özellikleri neler?

Adler Grup şirketinin projesindeki penthouse’lar ise 3 + 2 odalı dairelerdir. Tam olarak 4 banyosu bulunan bu lüks dairelerde sinema bölmesi ve her oda için geniş teras mevcuttur. Daire büyüklüğü ise brüt 423 m2, net 389 m2 olmaktadır. Ayrıca proje kapsamındaki diğer daire seçeneklerinden farklı olarak, penthouse dairelerde jakuzi ve kiler vardır. Klima, bulaşık makinası, ankastre fırın, internet altyapısı ve doğalgaz altyapısı ise tüm dairelerde bulunmaktadır. Bununla birlikte 3 + 1 odalı dairelerin büyüklüğü brüt 162 m2, net 149 m2’dir. 2 + 1 odalı daireler brüt 127 m2, net 115 m2 büyüklüğündedir.

Yalıtım yönetmelikleri uygun olarak inşa edilen bu dairelerde akıllı ev sistemi ve jeneratör olanağı da bulunmaktadır. Oldukça donanımlı olan bu dairelerin fiyatları genel olarak şöyledir:

  1. 3 + 2 (Penthouse) daireler: 1.350.000 TL
  2. 3 + 1 daireler: 515.000 TL
  3. 2 + 1 daireler: 435.000 TL

Tepe Country Çerkezköy nerededir?

Tepe Country Çerkezköy konutları, Çerkezköyün merkezindeki İstasyon Mahallesi’nde yükselmektedir. Hacı Fahri Zümbül Caddesi üzerindeki proje alanı, Çerkezköy Yolu ile İstanbul Tekirdağ Yolu’na yakın mesafededir. Ayrıca Korupark Çerkezköy ve Doğuş Yapı Konutları da bu dairelere çok yakındır.

Proje hakkında detaylı bilgi için

Tepe Country Çerkezköy daire fiyatları ya da diğer konular hakkında detaylı bilgi almak için 0549 345 7080 numarası aranmalıdır.