Kategoriler
Proje Haberleri

The View Turgutreis Villaları fark yaratacak

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Rüzgar Grup firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. The View Turgutreis konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Bodrum konut projesi Kumbahçe Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 6 adet villadan meydana gelmektedir. Villalar yaz-kış kullanıma uygun olup, merkezi klima sistemine sahiptir. Ayrıca villaların ısı ve ses yalıtımları yapılacak ve dış cephesi doğal taş mekanik kaplama ile tasarlanacaktır. Muhteşem deniz ve adalar manzarasına sahip olan konutların teras alanları, şömineli kış bahçeleri bulunmaktadır.

Site içerisinde her villanın kendine ait infinity yüzme ve çocuk havuzu gibi daha pek çok olanağa yer verilecektir. Aynı zamanda her villanın kendine ait 300 metrekarelik peyzaj alanı, 2 araçlık otopark yeri de bulunmaktadır. The View Turgutreis konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 ve 6+2 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 150 metrekare ile 439 metrekare arasında değişmektedir.

The View Turgutreis fiyatları ne kadar?

Bodrum konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villalar 6 milyon 900 bin TL,

Brüt 439 metrekare alana sahip 6+2 tip daireler 20 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Karan Sahil Villaları nerede yer alıyor?

Konut projesi Bodrum, Kumbahçe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Zeki Müren Müzesine 900 metre, Bodrum Cruise Port Limanına 200 m uzaklıkta bir lokasyonda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 92 78 ve 0532 746 39 59 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…