Kategoriler
Proje Haberleri

Tim Towers İncek satışlara devam ediyor

1972’den bu yana pek çok projenin yaratıcısı Timtaş, şehrin dört bir yanında izler bırakmaya devam ediyor. Yeni projesi Tim Towers İncek ile göklerde süzülen bu eşsiz mimari, tasarımın DİLEKÇİ Mimarlık’ın üstlendiği modern bir yapıya sahip. Sizde hayatı 360 derece görmek isteyenlerdenseniz hiç durmayın! Çünkü Mogan ve Eymir gölünün eşsiz manzarasını size vaat eden yapıda bir daireniz olmasını istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Zira hemen teslim ile yeni yaşamın kapılarını açmak herkes için çok kolay.

Proje özellikleri nelerdir?

142 metre yüksekliğe sahip iki kuleden oluşan proje, 38 katlıdır. 13 bin 387 metrekarelik bir alanın üzerine kurulu, toplam 61 bin 500 metrekareye sahiptir. Farklı tip ve boyutların bulunduğu daire seçenekleriyle gözleri kamaştıran Tim Towers İncek; 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak üretildi.

Benzeri yapılardan onu ayıran en büyük özellik ise geniş balkonları olmasıdır. Misafirlerle balkon sefası yapabileceğiniz ve yaz-kış ayırt etmeksizin dört mevsim manzaranın tadını alabileceğiniz daireler sizleri bekliyor.

Toplam 161 dairenin bulunduğu mimaride, 6 bin metrekaresi sadece peyzaj için ayrıldı.

Sahip olduğu sosyal donatılar nelerdir?

23.katta bulunan spor salonu, sağlıklı aktiviteye yeni bir katkı sağlıyor. Doğayı, insanları ve hayvanları izlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı… Üstelik bulutların arasında olduğunuz gerçeği size spor yaparken motivasyon sağlayacağa benziyor.

Ayrıca Ankara İncek bölgesinde yer alan konutlar , TED Ankara Koleji’nin hemen yanı başındadır. Alışveriş mekanları, yeme-içme mekanlarının yakınlığı da sahip olduğu avantajları büyütmüştür.

Tim Towers İncek Projesinde fiyatları nelerdir?

C konut segmentine sahip projede daire fiyatları aşağıda listelenmiştir.

2+1 110 metrekare alana sahip olan daireler metrekaresi 5.277 TL üzerinden hesaplanır.

4+1 149 metrekare alana sahip olan daireler metrekaresi 3.859 TL üzerinden hesaplanır.

5+1 225 metrekare alana sahip olan daireler metrekaresi 2.556 TL üzerinden hesaplanır.

Daire satış fiyatlarını 575 bin TL üzerinden açmıştır.

Detaylı Bilgi İçin:

444 9 846-0541 626 2701