Kategoriler
Emlak Haberleri İhaleler

TMSF Dumankaya’nın taşınmazlarını ihale ile satışa çıkardı

Yaşanan bazı sorunlar nedeniyle taşınmazları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)’na devredilen Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen taşınmazlar ihale yolu ile satışa çıkarılıyor. Dumankaya firmasının mülkiyetinde yer alan gayrimenkullerin teklif toplama usulü ile ayrı ayrı ihale edilmek sureti ile satışlarının yapılacağını açıkladı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF) Dumankaya Şirketler Grubu şirketlerine ait 86 adet taşınmaz ihale ile satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Satışlar 09 Nisan 2020 tarihinde başladı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu web sitesindeki satış ilanı bölümünde yapılan duyuruda:
Uniplast Plastik Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş., Milsan Demirçekme San. Ve Tic A.Ş., Dumankaya İnşaat. San. Ve Tic. A.Ş. ve Dumankaya Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş. mülkiyetinde bulunan taşınmazların 09 Nisan 2020 ile 20 Nisan 2020 tarihleri aralığında “https://teklif.dumankaya.com” adresi üzerinden teklif toplama usulü ile ayrı ayrı ihale edilmek sureti ile satışları yapılacaktır.” denildi. Taşınmazlar ile ilgili Dumankaya’nın 0216 585 46 46 numaralı telefonu aranarak da bilgi alınabilecek.

Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 78 adet taşınmaz satışa sunuluyor. Dumankaya Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 7 adet taşınmaz, Milsan Demir Çekme ve Cıvata Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ise 1 adet taşınmaz teklif toplama usulü ile satışa sunuluyor.

Satışa sunulan taşınmazların yer aldığı projeler arasında Adres Su, Adres Kampüs Doğu, Adres Lobi, Adres Kampüs Panorama, Dumankaya Vizyon, Dumankaya Horizon, Dumankaya Modern, Dumankaya Miks, Dumankaya İkon, Konsept İstanbul, Modern Vadi, Dumankaya Natura, Ritim İstanbul gibi projeler yer alıyor. Taşınmazlar içerisinde konutlar, mağazalar ve ofisler yer alıyor. İlanda ayrıca farklı şehirlerde bulunan tam veya hisseli arsalar satışla sunuluyor.

Satışa sunulan bazı projedeki taşınmazların fiyatları ise şöyle

Adres Su projesinde toplam 8 adet daire satışa sunuluyor. Konutların fiyatları ise 166 bin 750 TL ile 368 bin TL arasında değişiyor. Adres Lobi projesinde 6 adet mağaza satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların fiyatları ise 529 bin TL’den başlıyor 1 milyon 132 bin 750 TL’ye kadar yükseliyor. Dumankaya Vizyon projesinde toplam 18 adet ofis satışa sunuluyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları ise 260 bin TL’den başlıyor 975 bin TL’ye kadar yükseliyor. Ritim İstanbul projesinde ise toplam 11 adet ofis satışa sunuluyor. Projedeki ofislerin fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor. 1 milyon 90 bin TL’ye kadar yükseliyor.