Kategoriler
İhaleler

Toki Manisa Şehzadeler 1. Etap ihalesi 17 Aralık’ta

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmesi planlanan Toki Manisa Şehzadeler 1. Etap Konutları projesinin ihalesi yakında yapılacaktır. Konut projesi Manisa İli, Şehzadeler İlçesi’nde inşa edilecektir. Toki Manisa Şehzadeler 1. Etap ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Toki’den Manisa Şehzadeler’e 547 konut

Proje Manisa İli Şehzadeler İlçesi, 1.Etap 547 Adet Konut 54 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir. Toplu konut projesinde toplam 547 adet dairenin yer alması planlanmaktadır. Aynı zamanda konut projesi içerisinde 54 adet ticari ünite de yer almaktadır. Dairelerin 2+1 ve 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmesi beklenmektedir. E- ihale yöntemi ile yapılması planlanan ihale 17 Aralık 2021 tarihinde Cuma günü saat 11:30’da gerçekleştirilecektir.

Manisa Şehzadeler 1. Etap Toki Konutları projesindeki konutların konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca 54 adet ticari ünite de konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir. Toplu konut projesinin yer teslimi yapıldıktan sonra 650 takvim gününde tamamlanması planlanmaktadır. İşe başlanma süreci ise sözleşmenin imzalandığı tarihten sonra 10 gün içerisinde olacaktır. Konut projesi bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecektir. Bu kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı olarak projelendirilmiş ve ön hazırlıklar tamamlanmıştır.

Toki Manisa Şehzadeler 1. Etap ihalesi 

Toplu konut projesinin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacaktır. Manisa toplu konut projesinin birinci etabı ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde yapılacaktır. Konut projesinde konut ve ticari ünitelerin dışında ayrıca sosyal alanlarında yer alması beklenmektedir.

Manisa Şehzadeler 1. Etap Toki Konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….