Kategoriler
Emlak Magazin

Tolgahan Sayışman rezidans ve villa projeleriyle inşaat sektörüne girdi

Tolgahan Sayışman, İstanbul’da konut işine giren diğer ünlü isimlerin arasına katıldı. Kulislerde yükselen son haberlere göre, Türk televizyon dünyası tarafından sevilen oyuncu, Göktürk’te villa ve rezidans inşa edip satmayı planlıyor.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne yöneldi

Bir zamanların modeli ve şimdilerin aranan oyuncusu Tolgahan Sayışman, İstanbul’da yeni işini başlatıyor. Diğer ünlüler gibi yatırımlarını emlak dünyasına yönelten Sayışman’dan proje haberleri geldi. Buna göre, Göktürk’te villa ve rezidans inşa ettirmeye başlayacak olan oyuncu, satış işlerinden kâr sağlamayı amaçlanıyor. Televizyon dizileri, sinema filmleri ve reklamlardan aldığı kazançları bir araya getirenler yatırımlarını emlak dünyasında birleştiriyordu. Kulislerde yükselen son haberler doğrultusunda yatırımda yönünü belirleyen isimlerin arasında Demet Özdemir ve Öykü Gürman’da katılmıştı. Yatırımda hedefini yükselten Tolgahan Sayışman ise konut satın almak yerine arkadaşının şirketine ortak olmayı tercih etti.

Müteahhit arkadaşına ortak oldu

Yeni işi hakkında ilk ağızdan açıklama yapan oyuncu; lüks konut projelerinin birleştiği İstanbul Avrupa Yakası’ndaki Eyüpsultan, Kemerburgaz ve Göktürk’te konut projelerini gerçekleştireceği haberini verdi. Üçüncü havalimanı ile yakın olan bu ilçeler pahalılık konusunda birbiriyle yarışıyor. Sayışman’ın mutlu olduğu yeni işi, Türkiye’nin lüks konut projelerini bir araya getiren ilçelerde kendini gösterdi. Yeni konut ve villa ihtiyaçlarına açık olduğu belirtilen Göktürk’te ilk imzasını atmayı planlayan oyuncu, müteahhit arkadaşının aracılığıyla inşaat sektörüne adım atıyor. İstanbul’un yeni yıldızları olarak bilinen bölgede 40 dairelik rezidans ve 14 villalık iki farklı projede kendini gösterme hedefiyle yola çıkan Sayışman, sektörde iz bırakacak.

İki projelik işi aldılar

İnşaat sektörüne giren pek çok meslektaşı gibi ilgisini başka kanallara yönelten oyuncu, müteahhit arkadaşıyla ortak olduğunu duyurdu. Yapmış olduğu açıklamasında sektörü çok sevdiğini dile getiren Sayışman, İstanbul’da konut ve villa açlığının bol olduğu Göktürk’te iki projeye imza atacak. Arkadaşının firmasına ortak olarak giren oyuncu, “İnşaat sektöründe de çok sevdiğim bir müteahhit arkadaşıma ortak oldum. Göktürk’te 40 daireden oluşan bir rezidans ve 14 villadan meydana gelen iki projeye başladık” şeklinde konuştu.