Kategoriler
Proje Haberleri

Trend 16 Kayapa daireleri 2022 sonunda teslim edilecek

Trend 16 Kayapa projesindeki dairelerin muhtemelen 2022 sonuna doğru teslim edilmesi beklenmektedir. Bu proje, Berat Rızvanoğlu İnşaat firması tarafından tasarlanmıştır. Büyüklüğü yaklaşık olarak 12.500 m2 olan proje arazisinin yakınında, Rızvanoğlu Premium konut projesi de hayata geçmiştir. Aynı firmaya ait olan bu proje de oldukça başarılıdır.

Şu anda inşaat çalışmaları devam etmekte olan Trend 16 konutları şimdiden talep toplamaktadır. Bu proje 3 + 1 türündeki 86 daireden meydana gelecektir. Dairelerin net büyüklüğü sabit olarak 132 metrekaredir. Ayrıca zemin kat daireleri brüt 300 metrekare olurken diğer daireler brüt 150 metrekaredir. Site içerisinde karma yüzme havuzu ve spor salonu gibi olanaklar da mevcuttur. Bununla birlikte kadınlar için özel bir havuz da tasarlanmıştır. Ortak alan yeterlilikleri üst düzeyde olan bu daireler, güvenlik ve kapıcı hizmetlerine sahip olduğu gibi site alanında pek çok kamera bulunacaktır. Dolayısıyla bu büyük dairelerin hem konforlu hem de güvenli durumda oldukları söylenebilmektedir.

Berat Rızvanoğlu İnşaat A.Ş bu projesini hangi bölgede hayata geçirmektedir?

Trend 16 Kayapa projesi, Bursa’nın en güzel ilçelerinde olan Nilüfer’de hayata geçen bir proje olmaktadır. 30 Ağustos Zafer Mahallesi’ndeki proje alanı, Kayapa Zafer ve Kayapa Çamlık bölgelerinin tam ortasındadır. Burada bulunan diğer konutlar arasında Çamlık Barış Villaları, Çamlık Park Evleri, Madrid City 1 ve 2 mevcuttur. Ayrıca Garden Plus AVM, Hoca İlya İlköğretim Okulu Hatıra Ormanı ve 14 No’lu Aile Sağlığı Merkezi de yakındadır.

Trend 16 Kayapa satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu proje kapsamında piyasaya çıkan satılık daire seçeneklerinin fiyatı 790.000 – 920:000 TL arasındadır. Trend 16 Kayapa satılık daire fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için arayabilirsiniz: 0 532 723 24 74