Kategoriler
Proje Haberleri

Trend Urgancı Town güncel fiyatlarla satışta

Trend Urgancı Town konut projesi yüksek katlı bir mimari anlayışı benimseyen ultra lüks bir projedir. Projenin konumu Kastamonu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Urgancı Group tarafından yaşama geçirilmektedir. Proje kapsamında her biri 21 katlı 3 blokta toplam 320 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Urgancı Group tarafından geliştirilen projede yüksek katlı mimari bir anlayış benimsenmiştir. Site içerisinde her biri 21 katlı 3 blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 320 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatılar içerisinde çocuk oyun parkı ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Trend Urgancı Town konumu hakkında

Proje, Kastamonu’nun Merkez İlçesi Kuzeykent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Miralay Halitbey Caddesi üzerinde yer alan proje merkezi konumu ile dikkat çekmektedir. Üstelik pek çok önemli kurum ve kuruluşlara yakın mesafede yer almaktadır.

Trend Urgancı Town fiyatları ne kadar?

Trend Urgancı Town projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 506 354 29 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…