Kategoriler
Proje Haberleri

Trio Vista Konakları 2. Etap satışları başladı

Trio Vista Konakları projesinde 2. Etap satışları başlamıştır. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. İmey Yapı tarafından hayata geçirilen proje 3 etaptan oluşmaktadır. 57.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 13 blok ve toplam 390 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 7 adet villa yer almaktadır. Konutlar ise 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar 21 farklı tipte tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İmey Yapı güvencesi ile yükselen proje 57.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 3 etaptan oluşan projede 13 blok, toplam 390 adet daire ve 7 adet villa yer almaktadır. Bununla birlikte 19 adet ticari ünite mevcuttur. Konutlar ise 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar 21 farklı tipte tasarlanmıştır. Üstelik konutların büyüklüğü brüt 122 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Projede 48.000 metrekarelik yeşil alan yer almaktadır. Bununla birlikte kreş ve oyun alanları, kadın ve erkek ayrı yüzme havuzları, fitness salonları, hamam, sauna, kafe, restoran ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Trio Vista Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi, Erkmen Belediyesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje çevreyolu ve Erkmen manzaralıdır.

Trio Vista Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 161 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.875.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (272) 222 22 02 veya 0 (507) 282 96 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…