Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Tual Bahçekent ödemeleri 3. yılda başlıyor

Tual Bahçekent konutları “Yeni İstanbul’un yeni yaşam projesi” sloganıyla hayat buluyor. İstanbul Bahçekent üzerinde satışların devam ettiği proje geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO altında konut kampanyasında yer aldı. Hayallerine kavuşturma amacıyla yola çıkanların ortak buluşma yeri olamaya hazırlanan Tual Bahçekent, son zamanlarda adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Tual Bahçekent proje özellikleri

İstanbul Bahçekent’te yeni bir kent olarak yükselmeye hazırlanan Tual Bahçekent projesinde, Dağ Mühendislik uzmanlığı konuşturuldu. Emlak Konut ve TOKİ güvencesinin ön planda tutulduğu konutlar, ortaklığın başarısını gözler önüne seriyor. 190 dönüm arsa alanı üzerinde gerçekleştirilen konut projesinde toplamda 1.617 konut, 122 rezidans bulunmaktadır. Bununla birlikte ticari ünite, sosyal tesisler, sağlık, eğitim ve ibadet ile kültür varlıkları yine aynı bölge üzerinde buluşuyor.

Daire seçenekleri arasında 1+1 ile 4+1’e varan boyutlar sizleri beklerken; geniş, ferah bir yerleşim yeri olma özelliği korunmaktadır. Yemyeşil doğayla bütünleşen Tual Bahçekent konutları, Kanal İstanbul ve üçüncü havalimanına yakın bir mesafe yer alıyor. Ayrıca üçüncü köprü bağlantı yolları, TEM ve Kuzey Marmara otoyollarının kesişim noktası haline gelen konutlar; daha önce Bahçeşehir, Ataşehir ve Kayaşehir adı altında gerçekleştirilen mega kentlerin izinden gidiyor.

Konumu itibariyle İstanbul’un kuzeyinde yer alan konutlar, 2000 konut ve ticari üniteye ev sahibi olma hedefini korumaktadır. İstanbul’un geleceğinin yeniden bu proje üzerinde çizildiği görülürken, bütün yolların birleştiği ‘Yeni İstanbul’ yakında tüm vatandaşlara ulaşacak.

Projede yer alan sosyal donatılar

Kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness salonu ve çocuk oyun parklarıyla bir bütün olan Bahçekent; yürüyüş alanları, kapalı otoparkı, devlet okulu, kreşleri, özel hastane ve camisi ile isim yapmaya devam ediyor.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Tual Bahçekent konutları çocukların güvenli bir yaşam alanında büyümesi için son derece elverişlidir. Etrafında özel eğitim kurumlarının ev sahipliği yaptığı çevrede ailelerin isteğine göre özel ve devlet okulları bulunmaktadır. Ayrıca bağımsız bölümlere sahip kreşler ve öğrenci dostu eğitim tesisleri Tual Bahçekent ile iç içe. Trafik sorunlarının ortadan kaldırıldığı alan ve çevresi için kaliteli eğitim olanakları ailelerin huzurlu ev ortamına kapı açmaktadır.

3 kilometre mesafe ile Akbatı AVM, Bahçeşehir konutlarınıza yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ayrıca Kanal İstanbul 3,5 kilometre, Esenyurt gişeler 4 kilometre, Atatürk Havaalanı 16 kilometre ve 3. Havaalanı 30 kilometre uzaklıktadır.

Projede yer alan aktif kampanya

Bahçekent üzerinde gerçekleştirilen konut projesi, Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyaya katılım sağladı. Satış bedelinin yüzde 10 indirime girdiği konutlar, borcun geriye kalan kısmını üçüncü yıldan itibaren başlatıyor. Alıcısına büyük bir yatırım fırsatı sağlayan konutlardan ev sahibi olmak için tek yapmanız gereken yüzde 5 peşinatı önden ödemenizdir.

Detaylı bilgi için: 444 9 213