Kategoriler
Proje Haberleri

Tulpar Lüx Dağ Evleri Ankara’nın kalbinde yükseliyor

Tulpar Lüx Dağ Evleri, yeterli konfor imkanı sunan büyük dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 200 m2, net 150 m2 seviyesindedir. Projenin müstakil villa sayısı tam olarak 30’dur. Ayrıca bu daireler güvenlik hizmetine sahip olan bir site içerisinde yer almaktadır. Ortak site alanında oyun parkı, egzersiz alanı ve yürüyüş parkuru bulunacaktır. Sitenin kurulduğu yaklaşık 22.500 m2’lik bu alan için kamera hizmeti de düşünülmüştür.

Bununla birlikte tek katlı olarak tasarlanan villaların tavan yüksekliği ise 3.10 metre olacaktır. Ayrıca villaların dış cephe yalıtımında taş malzeme kullanılacak olması da ısı yalıtımı açısından önemlidir. Teslim tarihi Aralık 2021 olan bu müstakil evler, Ankara Çankaya satılık müstakil ev seçenekleri arasındaki en konforlu villalardandır.

Bu konutlar nerede yükselecektir?

İnşaat işleri devam etmekte olan müstakil evler, Çankaya’da bulunan Çavuşlu Mahallesi’ndedir. Site alanı civarında Ankara – Bala Yolu mevcuttur. Bununla birlikte proje alanı oldukça sakin ve güvenli olmaktadır. Beynam Atatürk Ormanı, Beynam Aile Sağlığı Merkezi, Karaali Aile Sağlığı Merkezi, Yayla Köyü İlkokulu ve Köseli Ortaokulu ise buraya en yakın yerlerden bazılarıdır.

Tulpar Lüx Dağ Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çankaya satılık müstakil ev seçenekleri arasında yer alan bu konutlar 900.000 TL değerindedir. Ayrıca Tulpar Lüx Dağ Evleri yaklaşık olarak 200 – 300 TL aidat giderine sahiptir. Konutlar, kredili alıma ya da takas yöntemine uygun olmamaktadır. Bununla birlikte müstakil villaların fiyat durumu hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Detaylı bilgi almak isteyenler 0 530 411 19 19 numarasına ulaşabilir.

Anasayfaya dönmek için buraya tıklayınız.