Kategoriler
Proje Haberleri

Türkler İnşaat Vadi 24 Ereğli’de yaşam buluyor

Türkler İnşaat Vadi 24 konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Zonguldak’ı Ereğli İlçesinde yükselen proje Türkler İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Ereğli İlçesi Sarıkokmaz Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Türkler İnşaat Vadi 24 daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde ebeveyn banyosu, ebeveyn banyosu gibi daha pek çok olanağa sahiptir. Temiz havası, muhteşem orman ve şehir manzarasının yanında ayrıca site içerisinde toplam 3 blok ve 24 daireden oluşmaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kamelya ve özel peyzaj gibi olanaklar yer almaktadır. Zonguldak Ereğli konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 140 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin Eylül 2022 tarihinde teslim edilecektir.

Türkler İnşaat Vadi 24 konumu ve fiyatları hakkında

Türkler İnşaat Vadi 24 konut projesi, Ereğli’nin Sarıkokmaz Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 tip daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0372 312 11 44 ve 0535 925 71 83 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…