Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Panorama satışları devam ediyor

Tuzla Panorama projesi bulunduğu bölgenin en güzel lokasyonunda konsept bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yükseller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yükseller İnşaat imzası taşıyan projede 3 blok ve 48 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 155 metrekaredir. Ayrıca dubleks dairelerin net büyüklüğü 260 ile 320 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 24 saat fiziksel ve dijital güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Her daireye 1 adet olacak şekilde epoksi kaplamalı kapalı otopark mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; 100 metrekarelik açık yüzme havuzu, fitness merkezi ve doğaya entegre peyzaj bulunmaktadır. 10 kişilik ithal asansör, 100 tonluk su deposu, hidrofor, jenaratör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Özel dizayn kuvars tezgahlı, granit evyeli lake mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Tüm dairelerde giyotin cam balkon yer almaktadır. Salon, yatak odası ve mutfakta Samsung Wind Free klima yer almaktadır. Dubleks dairelerde şömine ve Velux cam sistemleri mevcuttur.

Tuzla Panorama konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Cami Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Tuzla Marina’ya yürüme mesafesindedir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, Marmaray, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Tuzla Panorama fiyatları ne kadardır?

Tuzla Panorama projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Net büyüklüğü 135 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 6.350.000 TL ile 7.150.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca net büyüklüğü 155 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 447 01 02 veya 0 (551) 607 37 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…