Kategoriler
Proje Haberleri

Twin Towers satışlarını yüzde 80 tamamladı

Twin Towers projesi Ankara’nın gelişmekte olan Eryaman bölgesinde yer almaktadır. İkiz kuleler şeklinde göklere uzanan gösterişli yapılar krediye uygun ödeme seçenekleri ile yeni alıcılarını bekliyor.

Twin Towers proje özellikleri

Eryaman Susuz Mahallesi’nde yer alan konut projesi, toplamda 11 bin 312 metrekarelik arsa üzerinde yükselmektedir. 32 katlı olan devasa yapılar, iki blok üzerinden meydana geliyor. 128 adet dairenin yer aldığı projede tümü 4+1 olarak belirlendi. Boyut olarak brüt 180 metrekareden başlayan daireler, net 160 metrekare olarak alıcısına sunuluyor.

Daire içlerinde genel banyonun yanı sıra ebeveyn banyosu ve misafir odası sayesinde özel alanlar ev sahiplerinin kalmaya devam etmekte. 3 cepheye sahip olan yapılar, yönünü güney olarak belirlemiştir. Twin Towers konut projesinde her katta iki daire bulundurulmaktadır. Böylece iç karışıklığa neden olmayan ve oldukça sık tasarımlı yapılarda komşu sorunu yaşamayacaksınız.

33. katta sizleri bekleyen ortak teras lobi sayesinde şehrin manzarasına kendinizi kaptırabileceğiniz gibi göğü rahatlıkla seyre dalabilirsiniz. 11 bin 312 metrekare alana sahip olan projede, 9 bin 500 metrekare yalnızca yeşil alanlara tahsis edilmiştir.

Site içi özelliklerinde çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu yer almaktadır. Kameralı güvenlik sistemlerinin kaliteden ödün vermediği bölgede, aynı zamanda güvenlik personelleri tarafından 7/24 saat korunmaktasınız. Göl/ gölet bulunan alanda yeşilliğin arasında kamelyalar sizleri bekliyor. Yürüyüş parkuru sayesinde bolca açık alanda gezebilir, şelalenin yanında kitabınızı okuyabilirsiniz.

Açık ve kapalı otoparkın bulunduğu sitede ekstra sorunların önü kapatılmaktadır. Bina içerisinde yer alan su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve yük asansörü yaşam alanını oldukça konforlu ve düşünceli bir hale getirmekte. Oldukça şık lobinin sizleri karşıladığı zemin katında güler yüzlü resepsiyon çalışanlarından hizmetler alabilirsiniz.

Konut içerisinde ankastre beyaz eşyalar kişileri ayrıca sevindirecek, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası sayesinde özel alanlar, özel kalmaya devam edecektir. Çamaşır odası sayesinde kirli ve dağınık görüntülerin önüne kolaylıkla geçebilir, split klima sistemi ile ortamın ısısını rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayan yapılarda ısı pay ölçerler bulunmaktadır.

Projede yer alan daire fiyatları

Twin Towers konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Aynı zamanda deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilen konutlar satışa açık bir halde alıcısını bekliyor. Mandalin A. Ş. İmzası bulunan eşsiz yapılarda daire fiyatları 528 bin TL’den 746 bin TL’ye değişim göstermekte.

İletişim: 0546 438 48 40 / [email protected]