Kategoriler
Projeler

Uplife Kadıköy satışları devam ediyor

Uplife Kadıköy İstanbul’un ofis ve yaşam projelerinden birisidir. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen proje 16 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Modern mimarisi ve deniz manzarası ile ferah yaşam alanları sunan projede anahtar teslim dairelerin satışları devam ediyor. Proje hakkında detaylar ve dairelerin güncel fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Uplife Kadıköy dört adet bloktan oluşmaktadır. Blokların bazıları 22 bazıları 23 katlıdır. Projede 20 adet ticari ünite, 830 adet daire yer almaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak yer almaktadır. Dairelerde Amerikan açık mutfak bulunmaktadır. Salon, odalar, mutfak ve banyolardan oluşmaktadır. Banyo tek odalılarda bir adet, iki odalı dairelerde iki adettir. 2 banyo olan dairelerde bir tanesi ebeveyn banyosudur ve yatak odasında yer almaktadır. Proje daireleri hem yaşam için hem işyeri olarak kullanım için uygundur. Isınma sistemi olarak merkezi ısınma sistemi mevcuttur. Ayrıca katlara iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır.

Uplife Kadıköy projesinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Güvenlik 24 saat kameralı izleme ile sağlanmaktadır. Projede yüzme sporu için hem açık, hem kapalı havuz bulunmaktadır. Bunların dışında sauna, fitness salonu, güneşlenme terası ve çocuk oyun alanları da bulunmaktadır. Proje konumdan ulaşım da son derece kolaydır. Daireler E5 otoyolunun hemen yanındadır. Ayrıca Ünalan ve Göztepe metro istasyonlarına da 200 metre mesafede bulunmaktadır. Böylece hem toplu taşıma ile ulaşımda hem de özel araç ile ulaşımda avantajlı konumdadır.

Uplife Kadıköy güncel fiyat listesi

Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam etmektedir. Bir oda bir salon daireler net 48 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin şu anda güncel fiyatı 2 milyon 495 bin Türk lirasından başlamaktadır. İki oda bir salon olan diğer daire seçeneğinde net 65 metrekare kullanım alanı yer almaktadır. Bu daireler ise 3 milyon 973 binden başlamaktadır.

Uplife Kadıköy projesinde fiyatlar zamanla değişmektedir. En güncel fiyatlar ve ödeme seçeneklerini öğrenmek için 0542 542 00 77 numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bu numaradan dairelerin fiyatları dışında öğrenmek merak ettiklerinizi de numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız