Kategoriler
Emlak Haberleri

Urla Bağ Yolu Evleri’nde 60 ay sıfır faiz fırsatı

Üçgen Proje firması tarafından İzmir İli, Urla İlçesi’nde hayata geçirilen Urla Bağ Yolu Evleri projesi yatırımcıların ilgisine sunuldu. Deniz ve doğada aynı anda yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek olarak hayata geçirilen proje Ankara’lılar tarafından da yoğun talep görüyor.

Türkiye’nin en önemli tatil ve yaşam alanlarından biri olan İzmir’in Urla İlçesi’nde yer alan Urla Bağ Yolu Evleri projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Urla’nın oksijen zenginliği ve hava akımları bakımından dünyadaki en önemli yedi hava koridorundan birine sahip olan Kuşçular köyünde inşa edilen projede doğayla bütünleşmek için bir fırsat sunuyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Urla’nın Kuşçular köyü mevkiinde yer alan ve inşaatı tamamlanan projenin dört bir yanı çam ormanları ile çevrili. Ayda sadece 7 bin 500 TL ödeyerek ev sahibi olabileceğiniz konut projesinde 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca tamamı peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim imkanı da sunuluyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede fiyatlar 950 bin TL’den başlıyor.

İstanbul İzmir otoyolunun hizmete açılması ile İstanbul  ile İzmir şehri arası 3,5 saate düşmüştü. Otoyolun hizmete açılması ile Urla’daki yer alan konut ve villa projelerine ilginin daha da artacağı tahmin ediliyor. İzmir Coldwell Banker Liva Gayrimenkul Owner’i Pınar Yalınızoğlu, Urla Bağ Yolu Villaları projesinin, ailelerin çocukları ile birlikte harika zaman geçirecekleri, huzurla yaşamak için hayatı baştan yazanların tercihi olacağını belirti.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Üçgen Proje tarafından inşaatı tamamlanan proje, İzmir’in Urla İlçesi, Kuşçular köyünde hayata geçirildi. 19 bin 400 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Urla Bağ Yolu Evleri projesinde 2+1 ve  4+1 olmak üzere iki farklı tip villalardan meydana geliyor. Toplam 38 adet villanın yer aldığı projede yer alan villaların 22 tanesi 4+1, 16 tanesi ise 2+1 tipinde tasarlandı. Projede yer alan villaların büyüklükleri ise şöyle; 4+1 tipindeki villalar 172 metrekare, 2+1 tipindeki villalar ise 100 metrekare büyüklüğünde. Her villanın kendine ait özel bahçesi yer alıyor. Projede 1 adet ortak kullanıma açık yüzme havuzu da yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı Urla Bağ Yolu Evleri projesi Demircili koyuna 10 dakika, Urla şehir merkezine 2,5 kilometre, Güzelbahçe’ye 15 kilometre, Seferihisar’a 20 kilometre, Alaçatı’ya 40 kilometre, Çeşme’ye 52 kilometre, İzmir’e ise sadece 38 kilometre mesafede yer alıyor. Proje İzmir’in Urla İlçesi, Kuşçular köyü mevkiinde yer almaktadır.

Tel: 0535 321 1903