Kategoriler
Projeler

Urla Mare Evleri satışları devam ediyor

Urla Mare Evleri, İzmir’de yer alan bir villa projesidir. Urla Mimarlık tarafından hayata geçirilmiş bir projedir. Şu an inşaat aşamasında olan projenin 2022 yılı Ekim ayında teslim edilmesi beklenmektedir. 3 katlı villalardan oluşan proje hakkında merak edilenler, villaların genel özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Urla Mare Evleri, toplam 1.098 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Proje birbirinden ayrı 3 adet villadan oluşmaktadır. Villaların her biri üç katlı olarak tasarlanmıştır ve tek tiptir. Villalarda satın alacak olan kişilerin tasarlayabileceği özel alanlar da yer almaktadır. Brüt 280, net 210 metrekare kullanım alanına sahiptirler. Her bir villanın kendine özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Villaların ön cepheleri kapanmayan deniz manzarasına sahiptir. Arka bahçeleri ise yemyeşil ormana bakmaktadır. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Bu sebeple evde olmadığınız zamanlarda da evinizin kontrolü sizin elinizde olacaktır.

Urla Mare Evleri villaları 4,5+1 olarak tasarlanmaktadır. Villaların kendilerine ait özel balkonları bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem kış aylarında oturmak mümkündür. Her villada 3 adet banyo bulunmaktadır. Yatak odası içinde hem ebeveyn banyosu hem de giyinme odası bulunmaktadır. Villaların dış kapıları güvenlik için çelik kapıdır. İç kapıları ise modern ve özel tasarımlı şık görünümlü kapılardır. Yazın serinlemek için klima sistemi bulunmaktadır. Bu klimalar ile kışın ısınma da sağlanmaktadır. Kışın ayrıca şömine de kullanılmaktadır.

Urla Mare Evleri fiyatları

Projede yer alan villaların yapımları devam etmektedir. Tahmini olarak 2022 yılı Ekim ayında teslim edilmeleri planlanmaktadır. Villaların fiyatları 17 milyondan başlamaktadır. Ödeme koşulları ve güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (553) 315 44 62 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje ile ilgili ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız