Kategoriler
Proje Haberleri

Uzay Tuzcu Residence Daireleri Şehrin Yeni Merkezi Olarak Büyük İlgi Görüyor

Çorum’un yeni şehir merkezi olarak kabul edilen Uzay Tuzcu Residence, Uzay İnşaat tarafından satışa sunuldu. Uzay İnşaat ve Gayrimenkul, 2011 senesinden bu yana Çorum’un en bilinen ve başarılı işleri ile adından sürekli söz ettiren firması unvanına sahiptir. Ayrıca modern duruşu ve kaliteli görüntüsü ile “şehrin yeni merkezi” sıfatını fazlasıyla hak eden bu evler hakkında detaylı bilgiler haberin devamında.

Şehrin Merkezi:Uzay Tuzcu Residence

Uzay İnşaat tarafından satışa sunulan Uzay Tuzcu Residence daireleri, şık görüntüsüyle adından sıkça bahsettiriyor. Ek olarak şık görüntüsünden başka konum olarak incelendiğinde de “şehrin merkezi” sıfatını fazlasıyla hak ettiği görülüyor. Çorum’un uzun süredir beklenen yeni hastanesi ve Fen lisesi ile aynı konumda residence. Ayrıca 3 cepheli oluşu ve her bir cephenin Çorum’un en yoğun yerlerine bakmaktadır.

Uzay Tuzcu Residence AVM’si, çevresinde bulunan hastaneleri ve en bilinen kolejler ile yakınlığı merkezi bir yer haline getiriyor burayı. Bunların yanı sıra Çorum şehirler arası terminal ile de yürüme mesafesindedir. Bütün bunlar merkezi bir nokta arayanlar için olağanüstü imkanlardır. 
Göz kamaştıran residence daireleri, Tıp Fakültesi, Çorum Stadyumu ve Mahkemelere yürüme mesafesinde oluşuyla alıcıların ilgi odağı olmayı başardı. Tüm bunların yanı sıra 3200 metrekare açık AVM alanı bulunuyor. Ayrıca şehir merkezlerinin simgesi AVM’ler Uzay Residence ile daha bir göz kamaştırıcı hal alıyor. AVM, o kadar çok ilgi gördü ki birçok firma, mağaza açmak için teklif dosyaları gönderiyor. Gelen yer açma teklifleri de şuralardan geldi:
• Eczane
• Cafe ve restaurant
• Süpermarket
• Özel poliklinik
• Kahve evi

Uzay Tuzcu Residence Daireleri Hakkında

    Modern residence daireleri, satışa sunulduğundan bu yana çok fazla ilgi gördü. Ayrıca Ankara yolu güzergahında oturmak isteyenler için ve yatırım amacı güdenler için kaçırılmayacak fırsatlardır. 3+1 daireler 135 metrekare genişlikte olup 620 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmuştur. 2+1 daireler de 100 metrekare genişlikte olup 515 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını beklemektedir.

    Şehrin merkezinde bulunan residence daireleri, günümüz modern dünyasına uygun tasarlanmıştır. Gerek iç tasarım gerek dış mimarisi olsun oldukça kalitelidir. Ayrıca güvenlik, kapalı garaj ve otopark, yüksek katlar için asansör imkanı vardır. Uzay Tuzcu Residence, sakin, huzurlu ve güven içinde bir konaklama arayanların kaçırmaması gereken bir fırsattır. Detaylı bilgiler almak için (0364) 213 42 63 telefon numarasından Uzay İnşaat ile direkt iletişime geçebilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız