Kategoriler
Proje Haberleri

Uzpark Sakarya satışları başladı

Uzpark Sakarya projesi ferah yeşil alanları ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya Akyazı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uzyap İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uzyap İnşaat güvencesi ile yükselen projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Bununla birlikte 2 adet 2 artı 1 kapıcı dairesi yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 ile 137 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Proje geniş bir sosyal faaliyet alanına sahiptir. İçerisinde; fitness salonu, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, hamam, sauna ve buhar odası bulunmaktadır. Ayrıca dinlenme odası, kafeterya, restoran, market, pastane, kuaför, kamelyalar, süs havuzları ve oturma alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte siteye ait 376 m2 çocuk kreşi, 3 adet büyük çocuk parkı, palmiye ağaçları, su ve yeşillik ile birlikte peyzaj tasarımı ile yürüyüş yolları mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin ve kiler gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Uzpark Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Akyazı İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kent merkezine yakın olan proje eşsiz doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde market, cami ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Uzpark Sakarya fiyatları ne kadar?

Uzpark Sakarya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.326.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.520.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 418 19 19 veya 0 (530) 150 84 40 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…