Kategoriler
Emlak Haberleri

V Mall İstanbul ve V Orman Resort tanıtıldı

Etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onur konuğu olarak katıldı. ASKON üyesi ve aynı zamanda etkinliğin ana sponsoru olan İsra Holding’in V Mall İstanbul ve V Orman Resort projeleri bakanlar ve iş insanlarından büyük ilgi gördü. ASKON 12. Olağan Genel Kurulu sürecinde sponsor firmaların projelerini tanıtmak  için Çırağan Sarayı fuaye alanında stant açtı.

V Mall İstanbul ve V Orman Resort Proje Detayları

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ayrıca; standı ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eski bakanlar Veysel Eroğlu, Fatma Betül Sayan Kaya ve iş insanlarına projelerin ayrıntılarını aktardı. Tavlı, pandemi döneminde yatırımlara ara vermediklerini belirtti. Ayrıca, “Dün olduğu gibi bugün de en büyük hedefimiz ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Ve inşaat piyasasının devam etmesini sağlayarak istihdam oluşturmaktır. Avm ve konut projeleriyle ülkemizin iki önemli gelir kaynağı olan turizm ve gayrimenkul alanında projeler geliştiriyoruz. Ayrıca V Mall İstanbul projesi Başakşehir’in parlayan yıldızı olacak bir alışveriş ve yaşam merkezidir.

V Orman Resort otel ve villalardan oluşuyor

V Orman Resort projesiyse Bolu İli, Mudurnu İlçesi’nde yer almaktadır. Proje konum olarak doğayla iç içe bir konumda yer almaktadır. Konsept olarak ise proje otel, ikiz villa ve apart dairelerden meydana gelmektedir. Doğal Yaşam Merkezi olarak proje Mudurnu’da hayata geçirilmektedir. İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Tavlı ayrıca, “Bizler bundan sonraki dönemde de ülkemizin dinamiklerine ve yöneticilerimize güvenerek yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…