Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vaditepe Gölevleri projesinin konum ve sosyal avantajları

Kiptaş tarafından hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri projesinde 357 konut, 52 ticari ünite bulunuyor. Bahçeşehir’in merkezî konumunda yükselen proje, TEM Otoyolunun yakınında yer alıyor.

Mini golf sahasını da içine alan proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Çevreyolu ve bağlantı yollarına kolay ulaşım imkânı sunuyor. İstanbul Havalimanı’na olan yakınlığının yanı sıra konut sakinleri, Marmaray gibi toplu taşıma istasyonlarının kesişiminde buluşuyor.

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı proje, elektrikli araçlar için şarj ünitesini de barındırıyor.

Projenin sosyal olanakları neler?

Vaditepe Gölevleri projesine, 26 bin metrekare büyüklüğündeki göl manzarası eşlik ediyor. Bahçeşehir Göleti, 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Parkrekrasyon alanı içinde bulunuyor.

Projenin komşu olduğu parkrekrasyon alanında restoranlar, oyun parkları ve özel kulüpler gibi sosyal alanlar yer alıyor. Aynı zamanda, projenin içinde de sosyal aktivite alanları bulunuyor. Projedeki kapalı yüzme havuzunda çocuklar için ayrılan bölümü de bulunuyor.

Hem erkeğe hem de kadınların kullanımına özel ikişer ayrı alanla kurulan fitness salonuna ve saunaya sahip projede mini golf sahası, mini basketbol sahası ve aerobik salonu yer alıyor.

Süs havuzunun alana estetik değer kattığı projede, yürüyüş parkuru da bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri projesinde daire tipleri

Kiptaş tarafından inşa edilen Vaditepe Gölevleri projesindeki bir odaya ve bir salona sahip konut tipi, brüt 69 metrekare büyüklüğünde. Projedeki 1+1 dairelerin balkonu bulunmuyor.

İçerisine ebeveyn banyosunu da dâhil eden iki odalı ve bir salonlu ev tipleri ise brüt 132 metrekare ile brüt 138 metrekare arasında değişiyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki 2+1 daire tiplerinin bazılarında çamaşır odası, hepsinde ise balkon yer alıyor.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin hepsinde çamaşır odası ve balkon bulunuyor.

Bu tiplerin büyüklükleri brüt 184 metrekare ile 192 metrekare arasında. Ek olarak giyinme odasının da bulunduğu dört odalı ve bir salonlu daire tipi, brüt 234 metrekarelik alana sahip.

Adres ve iletişim

Vaditepe Bahçeşehir Satış Ofisi: 0212 428 88 00 – 0212 679 63 69

Adres bilgileri: Bahçeşehir 1. Kısım Gölet Bölgesi, Başakşehir/İstanbul