Kategoriler
İhaleler

Vakıfbank, teraslı 4+2 daireyi satışa çıkardı

Vakıfbank yeni hafta başından önce yeni bir konut satış duyurusu yaptı. Vakıfbank kendisine ait konutları satışa çıkardı. Ayrıca internet sayfasında kamuoyuna duyurduğu ilanda 4+2 daire satacağını ve fiyatın 362 bin TL’den başladığını açıkladı.

Vakıfbank Kendisine Ait Daireleri Satışa Çıkardı

Vakıfbank açıkladığı duyurusunda, dairenin 4+2 tip olduğunu bildirdi. Boş konumda olan daire dubleks şeklinde ve Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yer almaktadır. 120 metrekare büyüklüğünde olan daire boş vaziyettedir. 2018’de inşa edilen binada 2. katta bulunan daire ise ikinci eldir.

Daire Özellikleri

satıık daire 31 vakıfbank

Vakıfbank dairenin özellikleriyle ilgili bir açıklamada daha bulunarak 1 ve 2. katın detayları açıklandı. “Taşınmaz binanın 2. katında, bina girişine göre sol tarafta bulunan üç cepheli dublekstir. Taşınmaz, onaylı mimari projesine göre brüt 120 metrekare kapalı alan ve 27 m2 açık teras alanlı olup 4+1 tiptir”. Banka açıklamasında ayrıca taşınmazın otoparklı olduğu ve doğalgaz ile ısınmalı olduğunu da açıkladı.

Dairenin Satış Ayrıntıları

Vakıfbank’tan daire almak isteyenler için açıkladığı duyuruya başvuruda bulunacak olan bütün bu işlemleri, banka şubesinden tamamlayabileceklerdir. Konut için ilan edilen 362 bin TL’den başlayan ilk teklif fiyatları kendisine uygun olan vatandaşlar, tekliflerini banka şubesinden verebileceklerdir.

Teklifi veren kişiler sonrasında ihale sürecinin tamamlanmasını bekleyeceklerdir. İlk teklif fiyatı dışında ikinci teklif gelmezse konut bu rakama satılacaktır. Teklif olması hususunda ise vatandaşlar 5 bin TL artırarak yeni teklif verebileceklerdir. En yüksek teklifi veren konutu almaya hak kazanacaktır. Bir diğer ayrıntıysa konut için kredi kullanılabilecektir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…