Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Validebağ Konakları projesinde yüzde 10 indirimle 3. yılda ödeme

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Validebağ Konakları projesindeki daire satın alımlarında verilecek yüzde 5 peşinata, yüzde 10 indirim yapılıyor. Satın alındıktan üç yıl sonra başlayacak geri kalan borç ise 180 ay vadelere bölünüyor.

“Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına dahil olan proje, 38 dönümlük arsa alanında bulunuyor. DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projesindeki beşer katlı 12 blokta 319 adet konak ve 47 adet dükkân yer alıyor.

Projedeki daire özellikleri neler?

Altunizade’ye konumlandırılan Validebağ Konakları projesinde, bir odalı ve bir salonlu dairelerden altı odalı ve bir salonlu dairelere kadar çok sayıda alternatif konut tipi sunuluyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki konutların alanları ise 70 metrekare büyüklüğü ile 650 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Renkli bitkilerin site alanına mutluluk kattığı projedeki çatı dubleks tipi evler, teras alanının büyüklüğüyle öne çıkarken bahçe dublekslerin ise 250 metrekareye varan ve içerisinde meyve ağaçlarının yer aldığı bahçe alanı bulunuyor.

Validebağ Konakları projesinde sosyal aktiviteler

Yeşil peyzaj alanlarının ve açık sosyal alanların yoğunlukta olduğu projede çocuk oyun alanı, kafeterya, mağazalar, sauna ve fitness merkezi yer alıyor. Adile Sultan Kasrı ve Validebağ Korosu’na yürüme kolaylığı sunan proje, cadde dükkânlar da bulunuyor.

Burada restoran, kafe, mağaza gibi ticari üniteler kurulu durumda. Kalamış Marina’ya 5 kilometre, Bağdat Caddesi’ne 6 kilometre, Kız Kulesi’ne 4 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 3,2 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 4,5 kilometrelik mesafelerde yer alan proje, sahip olduğu renkli bitkileri, göller, ve yeşil alanlarıyla sakinlerine huzurlu bir ambiyans sunuyor.

Validebağ Konakları nerede?

Proje, İstanbul’un gözde iki ilçesini çevresine alıyor. Hem Üsküdar’a hem de Kadıköy’e yakınlığıyla bilinen proje, hemen teslim daireleriyle alıcılarını bekliyor.

Validebağ Konakları satış ofisi: Barbaros Mahallesi, Tophanelioğlu Caddesi, No: 72 Üsküdar / İstanbul

Telefon numarası: 444 93 27