Kategoriler
Proje Haberleri

Velux Yalıkavak lansman gecesi gerçekleşti

Velux Yalıkavak projesi, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje, 18 adet rezidans ve 65 adet özel villadan oluşmaktadır. Söz konusu projenin lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından aktif katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne aldı. Görsev konuklara gün batımında keyifli bir dinleti gerçekleştirmiştir.

Velux Yalıkavak projesi alanındaki tanıtım kokteyli havuz başında gerçekleşmiştir. Tanıtım kokteylinde proje ortaklarından Ata Yıldız Grup Kurucu Ortağı Selahattin Yıldız, Fırat Life Style Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fırat, Ata Yıldız Grup Kurucu Ortağı Bahattin Atalay ve Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat misafirlere ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca cemiyet hayatından Emel Ayaydın, Banu Akçal, Zeynep Germen, Aysel Akçay, Meral Yazıcı, Şule Argüder, Zafer Kozanoğlu, Nergis Pekuysal ve Enis Pekuysal geceye katılım sağlayan misafirler arasında yer almaktadır. Projenin tamamı deniz manzarasına sahip olan konutlardan oluşmaktadır. M blokta bulunan malikane de lansman kapsamında örnek daire olarak ziyarete açılmıştır. Üstelik oldukça konforlu olduğu anlaşılan 583 metrekarelik malikane konuklardan tam not almıştır.

Velux Yalıkavak Bodrum’un yeni yaşam merkezi olacak

Söz konusu proje, Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup ortak girişimi olan SF Yıldız İnşaat tarafından Muğla Bodrum’da inşa edilmektedir. Velux Yalıkavak projesinde 2 artı 1, 3 artı 1, 5 artı 1 ve 6 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Üstelik bu konutların tamamı deniz manzaralı olan 18 adet rezidans ve 65 özel villadan oluşmaktadır. Projede bulunan konutlar 104 ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca müstakil villaların büyüklüğü 583 metrekareye kadar çıkmaktadır. 64.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede toplam 83 adet konut yer almaktadır. Bu özellikleri ile söz konusu proje, Bodrum’un yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.

“Benzersizi Keşfet” mottosuyla yola çıktık

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştur. Fırat; “Projemiz ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını kullanıcılarımıza açmak üzere inşa edilmektedir. Konum olarak Bodrum Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki Koyunbaba mevkiinde ve Yalıkavak Marina’ya 5-7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Biz, bu proje başlarken ‘Benzersizi Keşfet’ mottosu ile adım attık. İnşaat sektöründeki güçlü deneyimlerimizle imza attığımız her projede kendi çıtamızı daha çok yükseltmeyi hedefliyoruz. Doğanın içinde ve doğayla bütünleşik olarak hayata geçirdiğimiz projemizi yöreye özgü dokunuşlarla ve bölge mimarisini esas alarak inşa ediyoruz. Üstelik bizi bu projede en çok heyecanlandıran hususlardan biri ise her konutta kullanıcılarımızın muhteşem bir manzaraya uyanacak olmasıdır. Yemyeşil bahçesinde keyifle zaman geçirilebilecekler. Ayrıca her konutun kendine ait havuzunun bulunduğu, engin deniziyle, güneşin ve doğanın tüm ihtişamının seyredebileceği bir yaşam alanını da kullanıcılarımıza sunmayı hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Sıfır atık projesi ile çevre dostı bir yaklaşım

Ahmet Fırat; “Projemizin her bir detayını incelikle düşünüp büyük bir özenle hayata geçirdik. Bununla birlikte her şey lüks yaşam standartları düşünülerek hazırlanmaktadır. Kullanıcılarımıza 2023 yılında teslim edilecek projede, ön talep toplama süreci ise devam etmektedir. Projenin sosyal donatıları da oldukça dikkat çekiyor. Açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu ve spa merkezi bulunmaktadır. Ayrıca restoran ve sahil kafeleri ile market ve ev servis hizmetleri de yer almaktadır.

Her bir bağımsız bölüm için tahsisli otopark alanları bulunmaktadır. Teraslar ve yine her bir villanın içinde özgürce yaşanan otonom odalar gibi özellikleri de barındırmaktadır. Ayrıca Velux Yalıkavak, rengarenk bitkiler ve tropik ağaçlarla çevrili bir peyzaj alanına sahiptir. Kullanıcıları için tabiatla iç içe, kuş cıvıltılarını dinleyerek doğa yürüyüşleri gerçekleştirilecek biçimde tasarlanmaktadır. Proje içerisinde sağlıklı bir yaşam için bisiklet yolu ve koşu yolu da yer almaktadır. Doğaya oldukça özenle yaklaşan proje, sıfır atık projesini benimseyerek çevre dostu bir yaklaşım göstermektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…