Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Venezia Mega projesi İtalyan mimarisiyle örüldü… Sosyal donatılar

Gaziosmanpaşa’daki 82 bin metrekare büyüklüğündeki araziye inşa edilen Venezia Mega projesi, Venedik’in mimarisinden esinlenerek tasarlandı. Tarihi İtalyan konseptini içine alan projedeki su kanalı, Venedik’teki gibi gondolla gezilebiliyor.

Kanalın genişliği ise 8 metre değerinde. Kiptaş tarafından İstanbul’a kazandırılan projedeki su kanalının yanı başında kafeler bulunuyor. Avrupa Yakası’na konumlandırılan proje, 2 bin adet konuta, 200 adet de mağazaya sahip. Bu mağazalar, açık hava alışveriş merkezinde yer alıyor.

Venezia Mega projesinde eğlence alanları

Yürüyüş yolunun bulunduğu projede, büyük meydanlarda inşa edildi. Açık ve kapalı yüzme alanlarının bulunduğu projenin sosyal donatılarından bazılarını fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları ve çocuk parkları oluşturuyor.

Eğlence merkezinin, sinemanın, kafe ve restoranların, SPA’nın, çok amaçlı spor alanlarının yer aldığı proje alanına kameriyeler de yerleştirildi. Projede, çocuk  oyun kulübüyle birlikte çocukların oynayabileceği alan da bulunuyor.

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki ofisler ise 25 bin metrekarelik alana sahip

Proje tramvay hattına yakın bir konumda

T4 tramvay hattına kısa mesafeye konumlandırılan Venezia Mega projesi, yapımı süren M11 hattına da kolay ulaşım imkânı sunuyor. Gayrettepe – İstanbul Havalimanı – Halkalı hattının önümüzdeki yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Venezia Mega projesinde ev seçenekleri

Projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler, brüt 76 metrekare büyüklüğe sahip. İçerisinde ebeveyn banyosu da bulunan iki odalı ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 116 metrekare ile brüt 135 metrekare olmak üzre iki seçenekle sunuluyor.

Projedeki brüt 135 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daire tipinin 7,25 metrekare büyüklüğündeki balkonu da bulunuyor.

Projedeki 3+1 ve 4+1 daire tipleri

İtalyan mimarisinden esinlenerek tasarlanan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipi, brüt 225 metrekare büyüklüğünde. Ebeveyn banyosu da bulunan bu daire tipinin balkon büyüklüğü 31,34 metrekare değerinde.

Venezia Mega projesindeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise brüt 240 metrekarelik değere sahip. Bu dairlerde, diğer daire tiplerinden farklı olarak çamaşır odası da bulunurken bu daire tipinin balkon büyüklüğü ise 20,5 metrekare.

Satış ofisinin iletişim bilgileri

Adres: Küçükköy, Eski Edirne Asfaltı, Metris Kavşağı, Esenler / İstanbul

Kiptaş Genel Müdürlük Telefon: +90 212 414 98 98

Venezia Mega projesinde indirimli ödeme planları neler?