Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Liva Bahçecik projesi Kocaeli’nde hayata geçiyor

Villa Liva Bahçecik konutları, yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde inşa edilmiş pek çok villadan meydana gelmektedir. Bu villaların oda sayıları ve büyüklükleri birbirinden farklıdır. Bununla birlikte tüm konutlar oldukça konforludur. Akıllı ev sistemi sayesinde villaların pek çok özelliği uzaktan görülebilmektedir. Ayrıca güvenlik hizmetinin bulunduğu site alanı 7 / 24 kayıt yapan kameralara sahip olmaktadır. Otopark, açık yüzme havuzu ve çeşitli spor alanları ise konut sahipleri için oldukça kullanışlı detaylardır.

Proje kapsamındaki 3 + 1 odalı villalar brüt 145, net 120 m2’dir. 4 + 1 odalı villalar ise brüt 250, net 220 m2 büyüklükleriyle dikkat çekmektedir. Dolayısıyla bu villaların, rahat bir yaşam için yeterli büyüklüğe sahip olduğu söylenebilir. 3 + 1 odalı daireler bahçe dubleksi, 4 + 1 daireler ise müstakil villa olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projedeki tüm konutların yalıtımlı olması da önemli bir detaydır.

Villalar nerede bulunmaktadır?

Kav Konut Yatırım A.Ş, bu projesi Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yer alan Körfez Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Teslim tarihi Mart 2022 olarak belirlenen bu konutlar, İzmit – Yalova Yolu’nun civarındaki Şahin Sokak üzerindedir. Ayrıca proje konumu, Marmara Denizi’ne olan yakınlığıyla da dikkat çekmeyi başarmaktadır. Villa Liva Bahçecik dairelerinin yakınında pek çok okul, hastane, eczane ve otobüs durağı mevcuttur.

Özel Murat Yıldırım Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Karşıyaka Tüpraş Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Başiskele Anadolu Lisesi ve Kocaeli Anadolu lisesi bu konutların yakınındadır. Bununla birlikte Özel Aden Ağız ve Diş Polikliniği, Devlet Hastanesi Başiskele Polikliniği, Kamil Nalbant Aile Sağlığı Merkezi ve Seymen Aile Sağlığı merkezi de villalara çok yakın mesafededir.

Villa Liva Bahçecik satılık villa fiyatları ne kadardır?

Villa Liva Bahçecik satılık villa fiyatları konutun tipi ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

145 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 bahçeli dubleks villalar 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 çatı dubleks villalar 849 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

250 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dubleks villalar ise 2 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca detaylı bilgi almak için 0541 959 56 94 numarasına ulaşmak gerekir.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…