Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Riva Konya projesi Selçuklu’da hayata geçiyor

Villa Riva Konya şehrinin en güzel konutları arasındadır. Konya – Selçuklu / Buhara satılık villa seçeneklerini zenginleştiren bu proje, Selecta Mühendislik tarafından hayata geçirilmiştir. Büyüklüğü 7.000 metrekare olan proje arazisinde, her villa için 320 metrekarelik müstakil bahçe vardır. Bununla birlikte sitenin ortak kullanıma ait bahçesi 900 metrekaredir.

Müstakil bahçeli olan bu villaların hepsi 2 araçlık park yeri, yüzme havuzu, sinema odası ve sauna imkanına sahip olmaktadır. Devamlı kamera gözetimi altında olan sitede ise kapalı otopark, çocuk parkı ve spor alanları bulunur. Müstakil bahçesinde geniş bir barbekü alanı mevcut olanan villaların iç özellikleri de dikkat çekmektedir. Ankastre seti, klima ve bulaşık makinasına sahip olan villalar, akıllı ev sistemi ile uyumludur. Yangın ya da hırsız tehlikelerine karşı programlanan uyarı zilleri ise hem can hem de mal güvenliği açısından önemlidir. Villa Riva Konya dairelerinin Dierre marka çelik kapıları, Vitra marka musluk bataryaları ve Dortek marka oda kapıları ise dayanıklı ürünlerdir.

Bu villalar nerede bulunmaktadır?

Selecta Mühendislik şirketinin bu projesi, Konya’nın Selçuklu ilçesinde yükselmektedir. Villaların yer aldığı mahalle ise Buhara Mahallesi olmaktadır. Şehit Mevlüt Fidan Sokak’taki villalar, 56 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne ve Özel Konya Dahiliye Merkezi’ne yakındır. Ayrıca Özel Diltaş Kırkıncı Yıl Anadolu Lisesi ile Özel Konya Doğa Ortaokulu da site alanına yakın mesafedeki yerlerdir.

Villa Riva Konya projesindeki satılık villalar ne kadardır?

Konya satılık villa fiyatları, konutların özelliklerine bağlı olmaktadır. Bununla birlikte Villa Riva Konya projesinin fiyat aralığı 3.350.000 civarındadır. Ayrıca satılık villalar ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için şu numaraya ulaşılmalıdır:

  • 0533 393 74 96

En güncel ve doğru proje haberlerini inceleyebilmek için buraya tıklayınız.