Kategoriler
Proje Haberleri

Villarima Kaleköy Menemen’de yükseliyor

Menemen konut projesi Rimay İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Menemen İlçesi, Villakent Mahallesi’nde yer almaktadır. Villarima Kaleköy Menemen projesinde satışlar ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesinde villa tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire ve villa fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

İzmir kont projesi Menemen’de 31 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir.  Villarima Kaleköy projesi konut ve villalardan meydana gelmektedir. Konut projesi toplam 150 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Bu 150 adet bağımsız bölümün bir kısmı dairelerden, bir kısmı da villalardan oluşmaktadır. Daire olarak 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca projede 3+1 ve 4+1 tipinde villa seçenekleri de yer almaktadır.

Rimay İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin yüzde 85’i yeşil alana ayrılmış durumdadır. Villakent’te yer alan projede müstakil villalar, ikiz villalar, özel terası ve bağımsız girişleri olan 2 veya 3 katlı villalar olmak üzere alternatif bağımsız bölümler bulunmaktadır.  Ayrıca projede homeofis olarak kullanılabilecek alanlar da mevcuttur. Böylece projede yer alan sakinler çalışma alanları imkanlarından yararlanabilecekler.

Villarima Kaleköy İzmir projesi sadece villa bahçelerindeki yeşil alanlarla, ortak iç bahçelerle değil, hemen önünde yer alan 45 bin metrekare büyüklüğündeki park ve 20 yıllık ağaçlardan meydana gelen koru ile çevrilmiştir. İzmir projesinde yer alan tüm konutlar güney cepheli olacak şekilde tasarlanmıştır.

Villarima Kaleköy fiyatlar ne kadar?

Villarima Kaleköy projesinde yer alan dairelerin ve villaların fiyatları, tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir.

Projede yer alan brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

180 metrekare brüt alana sahip 3+1 teraslı tip dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 bahçeli tip dairelerin fiyatları 1 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

134 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dubleks villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

312 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip müstakil villaların fiyatları ise 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak daire sahibi veya villa sahibi olmayı düşüneler için proje krediye uygun durumdadır.

Villarima Kaleköy nerede yer alıyor?

Menemen konut projesi eğitim kurumlarına ve hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Karşıyaka’ya ve Foça’ya da 20 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Mavişehir’e 22, İzmir Kuş Cenneti’ne 13, Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na 20 km mesafededir. Kent Ormanı’na ise proje 20 km mesafede yer almaktadır. Villakent Mahallesi, 5201. Sokak, No : 57, 35665 Menemen /İzmir adresinde yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…