Kategoriler
Proje Haberleri

Villarima Kaleköy villa satışları devam ediyor

İzmir İli, Menemen İlçesi, Villakent Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Rimay İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks ara kat, bahçe katı dubleks daire ve villaları ile dikkat çekmektedir. Villarima Kaleköy konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca daire ve villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Villarima Kaleköy Özellikleri Neler?

Menemen konut projesi Villakent Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projedeki konutlar akıllı ev sistemine sahiptirler. Böylece uzakta dahi olsanız evinizi telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca kontlarda yerden ısıtma, görüntülü diafon, ankastre set, ebeveyn banyosu gibi imkanlar mevcuttur. Bunların yanı sıra vestiyer, spot aydınlatma, teras, çamaşır odası gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Site içerisinde açık tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, köpek gezdirme alanı, çocuk parkı, jogging parkuru gibi alanlara yer verilmiştir. Ayrıca sitenin ortasında 2 bin metrekarelik iç bahçeye sahip avlu ve olimpik havuz bulunmaktadır. Bunların yanı sıra sitede çocuk havuzu, piknik alanı, etkinlik bahçesi, kafe, spor salonu, çalışma alanları da yer almaktadır. Villarima Kaleköy konut projesinde konutların inşası tamamlanmakta olup projede beş tip konut seçeneğine yer verilmiştir. Bu konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların büyüklükleri brüt 155 metrekare ile 209 metrekare arasında değişmektedir.

İzmir menemen projesi konut fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

163 metrekare 3+1 daireler 3 milyon TL,

202 metrekare 4+2 bahçe daireler 3 milyon 500 bin TL,

130 metrekare 4+1 bahçe daireler 3 milyon 500 bin TL,

144 metrekare 3+1 villalar 4 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup lansmana özel fiyatlar devam etmektedir. Bazı villalar ise tamamen bitmiş olup oturuma hazırdır.

Villa projesi nerede hayata geçiriliyor?

Konut projesi İzmir’in Menemen İlçesi Villakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca konutlar şehir merkezine olduk yakındır. Semtte alışveriş merkezi, market, pazar, spor salonu mevcuttur. Bunun dışında ulaşım aksları da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 447 10 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…