Kategoriler
Proje Haberleri

Violet Park Evleri Şile’de yükseliyor

İstanbul’un Şile İlçesinde ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile dikkat çeken bir proje hayata geçirilmektedir. Violet Park Evleri konut projesi  ile sahiplerini bekliyor. Çavuş Mahallesinde yükselen proje Esengül Gayrimenkul İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tripleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projede villaların satışları devam etmektedir. Villa projesinin hangi imkanlar sunduğunu, projenin nerede hayata geçirildiğini konumu ve projede villa fiyatlarının nasıl değişiklik gösterdiği hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Violet Park Evleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Site içerisinde bulunan proje, İstanbul’un Şile İlçesi Çavuş Mahallesi üzerindeki 3 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Violet Park Evleri modern donanımlara sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Aynı zamanda villa içlerinde yerden ısıtma, ebeveyn banyosu, şömine ve daha pek çok olanak sunulmaktadır.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi ve özel müstakil havuzu bulunmaktadır. Ayrıca sitede otopark, jeneratör, açık garaj gibi imkanlar da sunulmaktadır. Şile villa projesi kapsamında toplam 10 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 320 metrekare arsa içerisinde brüt 190 metrekare büyüklüğündedir.

İstanbul Şile villa projesi nerede hayat bulmuştur?

Villa projesi, Şile’nin nezih ve sakin mahallesi Çavuş Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca Cayırlar Caddesinde yer almaktadır. Şile merkeze, denize, market, hastane gibi yerlerde de 4 dakikalık mesafededir.

Projede villa fiyatları nedir?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 3+1 tip villalar 5 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 711 58 01 ve 0542 711 88 92 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…