Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Park evleri satışa çıktı

Vizyon Park evleri, Tunas İnşaat tarafından Hatay’da inşa edilmiştir. Ayrıca bu adı taşıyan daha başka projeler de vardır. Bu projeler İstanbul, Samsun, Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Konya ve Kahramanmaraş gibi şehirlerdedir. Sözü edilen proje ise Hatay’ın Antakya ilçesindedir. Tam olarak 6.779 m2 büyüklüğündeki geniş bir arazide hayata geçmiş olan bu proje, 13 katlı 2 ayrı bloktan meydana gelmektedir. Daha da önemlisi, proje arazisinin % 78’lik bir bölümü yeşil alandır.

Özel bir site alanı içerisinde olan blokların çevresinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet parkurları ve çocuk oyun alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu ile fitness salonu da, spor yapmak isteyenler için en uygun özelliklerden bazılarıdır. Bilardo ve tenis masası ile birlikte, basketbol sahası da bulunur. Site alanının güvenliği ise güvenlik personeli tarafından sağlanırken 7 / 24 aktif olan kamera sistemi de vardır. Bunlarla birlikte, dairelerin hepsi ısı ve ses yalıtımın sahip olmaktadır. Ayrıca yerden ısıtmalı dairelerin, ebeveynlere ayrılmış bir giyinme odasına sahip oluşu da önemli özelliklerdendir.

Proje alanı nerededir?

Projenin bulunduğu alan, özellikle eğitim kurumlarına ve çevre yoluna olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Dolayısıyla Bahçeşehir Kolejleri’nin ilkokul, ortaokul ve fen lisesi binaları çok yakın bir mesafede olmaktadır. Vizyon Park evleri, Prime Mall AVM’nin de oldukça yakınındadır. Bununla birlikte Antakya’nın Saraycık Mahallesi’ndeki site alanı, Altınpark Sitesi ile aynı yol üzerindedir.

Vizyon Park satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projede bulunan satılık daire seçenekleri 3 + 1, 4 + 1 ve 5 + 1 loft dairelerdir. Dairelerin brüt büyüklükleri 170, 200, 300 ve 330 m2 olabilmektedir. Örneğin Vizyon Park satılık daire fiyatı, brüt 170 m2 – net 140 m2 büyüklüğündeki 3 + 1 odalı daireler için 725.000 – 750.000 TL arasındadır. Dairelerin anahtar teslim tarihi ise 2021 yılının Temmuz ve Ağustos aylarına denk gelecek şekilde planlanmıştır. Ayrıca fiyat konusunda daha detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için 0 (544) 446 46 77 numarası aranmalıdır.