Kategoriler
Proje Haberleri

Yahşihan Zirve Kent Konutları lansmana uygun fiyatlarla satışta

Yahşihan Zirve Kent Konutları projesi konforlu yaşam standartları ve uygun ödeme koşulları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kırıkkale’nin Yahşihan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öğretmen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 18 katlı 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Öğretmen İnşaat firması ile geliştirilen proje kapsamında her biri 18 katlı 2 adet blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlandırılan daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, kreş ve spor alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, gömme dolap ve çeşitli mobilyalar yer almaktadır. Kiler, spot aydınlatma, şofben, termosifon ve vestiyer gibi pek çok özellik mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yahşihan Zirve Kent Konutları konumu hakkında

Proje, Kırıkkale’nin Yahşihan İlçesi Yeşil Vadi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda olan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde Podium AVM, zincir marketler, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca eğitim kurumları ve sağlık kurumları yakın mesafededir. Bununla birlikte dolmuş güzergahı yakın konumda yer almaktadır.

Yahşihan Zirve Kent Konutları fiyatları ne kadar?

Yahşihan Zirve Kent Konutları projesinde lansmana özel satış fırsatları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun olan projede 60 aya varan faizsiz ödeme imkanı bulunmaktadır. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 507 709 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…