Kategoriler
Proje Haberleri

Yakapark Kartal satışları başladı

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aydos Ormanları’nın yanıbaşında Yakapark Kartal projesi hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Akar Yapı Grubu firması tarafından yaşama kazandırılmaktadır. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin ise 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelmektedir.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Aydos Ormanları yakınında yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde toplam 3 adet ayrık nizamda konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 166 adet daire yer almaktadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmesi beklenmektedir. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçirilmektedir.

Yakapark Yakacık projesinde yer alan daireler seçeneklerine baktığımızda ise üç farklı tip konutların yer aldığı görülmektedir. Bu üç farklı tip daire seçeneklerine baktığımızda ise 2+1, 3+1 ve 5+2 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Söz konusu projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre farklılık göstermektedir. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 86 metrekare ile 298 metrekare arasında değişmektedir.

Yaklaşık yüzde 80’i açık ve yeşil alandan oluşan projede yer alan dairelerin çoğu deniz manzarasına sahiptir. 6 bin 300 metrekarelik alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odaları yer almaktadır. Ayrıca yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol, spor sahası projede yer almaktadır. Konut projesinde bunların yanı sıra bisiklet ve paten yolu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi, hobi bahçesi, şömine ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale, süs havuzu, cafe, vitamin bar, squash salonu, playstation ve mobil oyun odaları, sinema odası, parti ve karaoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları, kreş, seyir terası, güvenlik ve kapalı otopark yer almaktadır.

Yakapark Yakacık projesinde yağmur sularının dönüştürülerek peyzaj alanlarında sulama amacı ile kullanılacaktır. Ayrıca bahçe aydınlatmalarında ise güneş enerjisi kullanılacaktır. Böylece hem sudan hemde elektrik tüketiminden tasarruf edilmiş olacaktır.

Yakapark Kartal fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bakıldığında Yakapark Kartal satılık daire fiyatları 2 milyon 120 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 119 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL’den başlamaktadır.

138 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutların fiyatları 2 milyon 467 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 211 metrekare brüt alana sahip 5+2 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 174 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2023 yılı Ekim ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Yakapark Kartal nerede yer alıyor?

İstanbul, Kartal İlçesi, Yakacıkta yer alan proje metroya, deniz ulaşımına, toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Konut projesi ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden E-5 bağlantı yolu üzerinde bulunmaktadır. Proje Yakacık Yeni Mahallesi, Kestane Sokak, No: 31 Kartal / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 451 14 14 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca [email protected] mail adresinde firmaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…